Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Βροχή, ντουλάπα και άγαλμα

Μα μήπως δεν υπάρχουν εξελίξεις; Μήπως δεν εμφανίζονται trailers; Μήπως δεν ανακοινώθηκαν διάφορα remasters λίγες μέρες πριν την E3; Αλλά να που δεν βγαίνει η μέρα. Και κάπως πρέπει να γεμίσει. Το Google Search “πεινάει” για νέα σαβούρα. Κι εμείς εδώ πεινάμε για νέο πόνο.

Αρτέμης = Κουλτούρα


8 games you almost certainly won’t see at E3 2015
Page breaks ανά slide για περισσότερα views; Check.
Μηδενική χρησιμότητα; Check.

Διότι, ως γνωστόν, όλοι θέλουν να μάθουνε απεγνωσμένα (ξανά) τους μυθικούς τίτλους που ΔΕΝ θα δουν στην ερχόμενη έκθεση. Μπορούμε τώρα να μάθουμε τι καιρό ΔΕΝ θα κάνει αύριο; Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μόνοι μας.

Sony’s Shuhei Yoshida Proves that He’s Really Great at Bloodborne on PS4; Watch Him in Action
Τι είναι το αμέσως επόμενο που πρέπει να μάθουμε; Αν ο επικεφαλής των Sony Worldwide Studios έχει κότσια στο Bloodborne. Ενδιαφέρον για τα social profiles της Sony, αλλά γιατί πρέπει να το πάμε και παραπέρα αγαπητέ δημοσιογράφε;

Αρτέμης = Τέχνη

XCOM 2 likely won't launch with gamepad support
Είναι PC exclusive. Ναι, θυμόμαστε ότι ο προηγούμενος τίτλος βγήκε και σε κονσόλες. Αυτός όμως είναι PC exclusive. Άρα είναι είδηση το ότι δεν θα υποστηρίζει χειριστήρια επειδή…; Χώρια που μιλάμε για turn-based strategy που σχεδιάζεται με γνώμονα το mouse. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Square Enix’s DirectX 12 Demo Prepares for “Future Platforms;” Will Help on Final Fantasy XV as Well
Μέχρι πρότινος που λέτε, τα tech demos τα έφτιαχναν οι developers στον ελεύθερό τους χρόνο. Δεν ήξεραν γιατί. Απλά τα έφτιαχναν. Τα έδειχναν καμιά φορά, μπορεί να τα χρησιμοποιούσαν και σε διαλέξεις. Αλλά το τελευταίο πράγμα που τους πέρναγε από το μυαλό, είναι ότι έφτιαχναν νέα μηχανή, νέο tech demo για να χρησιμοποιήσουν όσα νέα έμαθαν και όσα νέα έφτιαξαν σε μελλοντικούς τίτλους. Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι game engines ήταν αυτοτελή επεισόδια του Δαλιανίδη.

Forza 6 has 3D puddles, night racing, more cars than “any racing game this generation”
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΜΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ FTW. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Star Wars: Battlefront Gets New Info on Collaboration Between DICE and Lucas and More; C-3PO Confirmed
Νέες πληροφορίες για τη συνεργασία μεταξύ DICE και Lucas λέει ο ποιητής. Πού βασίζεται και το κάνει θέμα; Σε tweet που λέει ότι π.χ. ο πλανήτης Sullust που εμφανίζεται σε Star Wars comic βασίζεται στον πλανήτη που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Θυμάστε που πλέον η Disney δεν επιτρέπει οτιδήποτε off canon; Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλες οι αποφάσεις είναι κεντρικές και πως όλες εντάσσονται επίσημα στο σύμπαν του Star Wars. Φυσικά το αγνοούμε αυτό και το βαφτίζουμε συνεργασία. Αλλά κομμάτια να γίνει που λένε.

Όχι όμως. Διότι σύμφωνα με τον συντάκτη ο developer έκανε και διευκρινίσεις για το τι εννοεί όταν μιλά για συνεργασία.

Δείτε διευκρίνιση: “Είναι συνεργασία. Που σημαίνει ότι γίνεται πολύ πέρα-δώθε μέχρι την τελειοποίηση”.

Οι game journos λοιπόν αντιμετωπίζουν με δέος ακόμη και ορισμούς απλών λέξεων. Το internet τους ευχαριστεί.

Worms World Party Remastered launching next month
Εδώ χρειάζεται και λίγη προσοχή. Πρόκειται για μια κανονικότατη είδηση που αφορά ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας. Μόνο που στο τέλος κάτι πάει στραβά. Ο συντάκτης μιλά για τις βελτιώσεις και προσθήκες που γίνονται στη νέα έκδοση του παιχνιδιού. Μάλιστα αναφέρει και ως πηγή, για τις πληροφορίες αυτές τουλάχιστον, το PC Gamer. Βάζει και link.

Αν δείτε βέβαια το trailer που ενσωματώνει ο ίδιος στο σχετικό post, αυτά ακριβώς τα στοιχεία αναφέρονται στο ίδιο το video. Επίσης, τι πληροφορίες του PC Gamer αγαπητέ; Όλοι το ίδιο δελτίο Τύπου πήραμε. Πρέπει να το βγάλω έξω;

Microsoft Planning a “Real Show” at Gamescom; Talks Gameplay Focus, Early Access, Xbox E3 App and More
Συγκλονιστείτε γιατί η παρουσίαση της Microsoft στην Gamescom θα είναι “αληθινή”! Το είπε και ο Spencer! Γουάου! Όχι μόνο αυτό όμως! Είπε και πως το βάρος θα πέσει στο gameplay! Και μιλάμε για games! Θαυμαστικό!

Sony, Bethesda and Others Are Firing E3-Like Shots Way Before E3; What Gives?
Κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, οι μπαλοθιές των ανακοινώσεων ξεκινούν μια εβδομάδα πριν την E3. Βγαίνουν κάποια “ψιλά” από τη μέση, κάποιοι κερδίζουν προβολή και γλιτώνουν το χαμό που ακολουθεί, άρα “ακούγονται” πιο εύκολα και λοιπά. Αλλά όχι. Ο τιτάνιος αναλυτής θα μας δηλώσει έκπληκτος που συμβαίνει αυτό με Sony και Microsoft και θα μοιράσει γνώση. Και πόνο.

Sony Has a 'Master Plan' for Pretty PS4 Exclusive RIME
Αυτή είναι η είδηση στην οποία κάποιος είπε ότι υπάρχει πλάνο για την προώθηση αποκλειστικού τίτλου (απίστευτο;). Και ύστερα γράφτηκαν καμιά 200ριά λέξεις για να αποσαφηνιστεί ότι κανείς δεν έχει ιδέα τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό.

Αρτέμης = Νόημα

Video: The sex scenes of The Witcher 3 reviewed
Ας μαντέψω. Εδώ δεν πειράζει που δεν έχει βαθμολογία, σωστά;

This GTA 5 gif contains a very profound message
Πρώτον, καθόμαστε και γράφουμε για gif. Δεύτερον ισχυριζόμαστε ότι το gif αυτό περιλαμβάνει κάποιο βαθυστόχαστο μήνυμα που έχει απασχολήσει τον καθένα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Βλέπουμε το gif. Αυτόματα βγαίνει ο τίτλος της στήλης.

Πω πω, νόημα. ΠΟΛΥ νόημα!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • 1. Κλάμα video
      2. ΤΑ ΘΡΗ-ΝΤΟΙ ΠΑΝΤΛΖ ΙΝΕ ΙΝΟΒΕΣΙΟ ΜΑΝΑΙ ΒΑΙΖΑΙ
      3. Εύκολα ο τίτλος αποτελεί μετάφραση δήλωσης Ιβάν Σαββίδη από το Κουρκούτι.

    • lovesfool
    • 1. Αυτό το γούγλι σερτς μας έχει καταστρέψει τα πάντα όλα.
      2. X-COM 2 LIKELY won't launch with gamepad support. Δηλαδή δεν ξέρουμε κάτι. Δεν είπε κάποιος κάτι. Δεν ακούσαμε ή διαβάσαμε κάτι. Απλά, μια και είναι PC exclusive κάνουμε μία αναγωγή, που επειδή είναι ότι του κατεβεί του λολοστεφανή και δεν έχουμε πουθενά πραγματικό να το στηρίξουμε δεν το αναφέρουμε καν ως είδηση ή φήμη, αλλά ως σκέψη, ως πιθανότητα. Κάτι σαν σεισμολόγος, δηλαδή. Πιθανόν να υπάρξουν μετασεισμοί.
      3. Αυτή την εβδομάδα τα βλέπω λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα. Ή ο Μάνος δεν είχε ρέντα στο σαφάρι των άκυρων ειδήσεων, ή απλά λόγω Ε3 υπάρχει λιγότερη ανάγκη για σανό, προκειμένου να ταΐσουμε το γούγλι σερτς.
      4. Και που να δεις τι γίνεται με τις ειδήσεις για τον κινηματογράφο. Εκεί να δεις σαβούρα και μαρίδα. Χαμός... Και πάλι καλά να λέμε για τα video games.
      5. Κάπου είδα αγγελία για καθαρίστρια στα γραφεία της Bethesda. Τι να σημαίνει αυτό; Δεν θα μου εξηγήσει κανένας αρθρογράφος;

    • G3n3raL86
    • Φουντουνια Σαλαμ, Φουντουνια μαλεκομ, Φουντουνια ΦΑΤΑΧ, Φουντουνια ουλουαχα, ουλουαχατα, οαλαλαταλαλασολασοαταλαχαχαμ!

    • yaponvezos
    • @AnimaPura @Blackstorm

      Όταν έρθει η ώρα περιμένω ανάλυση χιλιάδων λέξεων για τις υγρές λακκούβες της καρδιάς μας.

      @lovefool

      Καλά...στον κινηματογράφο είναι άλλο το level της κατάντιας. Αλλά τα δύο-τρία τελευταία χρόνια οι gameάδες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να το φτάσουν.

*