Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Επιτέλους ηρεμία (;)

Οι game journos δεν λύγισαν κατά τη διάρκεια της E3, είχαν πράγματα να πουν, συνήθειες να κρατήσουν και ανύπαρκτες τρύπες ύλης για να κλείσουν. Κάτι η συνήθεια, κάτι η κεκτημένη ταχύτητα, άντε και η υπερένταση της E3, ο κλάδος άντεξε. Καταρρέει, όπως όλοι, φυσιολογικό κιόλας, την εβδομάδα που ακολούθησε την έκθεση. Ό,τι και να γίνει, η κούραση, κάποια στιγμή, μας θυμάται και χτυπάει αλύπητα.

Όχι ΤΟΣΟ αλύπητα όμως. Ξέφυγαν κάποιες “ζουμερές” ειδήσεις που εντάσσονται όλες, περιέργως, στην κατηγορία του ανούσιου. Αφήστε που δεν βρήκε κανείς χρόνο αυτές τις μέρες να κάνει σαφάρι σε αγγελίες για νέες θέσεις εργασίας. Οπότε…

Ήμουν νιος και κέρασα

Crash Bandicoot Could Have Appeared in Uncharted 4 on PS4
Τα δικαιώματα του Crash Bandicoot ανήκουν στην Activision, η Activision δεν κάνει τίποτα με αυτά, η Activision δεν δανείζει ποτέ και για κανένα λόγο δικά της δικαιώματα και είναι γνωστό ότι όσο η εταιρεία ανανεώνει τα δικαιώματά της αυτά η Sony δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το Crash Bandicoot. Κάπου έπεσε η ιδέα να μπει το πρώτο Crash Bandicoot στο Uncharted 4. Η ιδέα συζητήθηκε, διαπιστώθηκε αυτό που διαπιστώνουμε εδώ και χρόνια, ότι δεν γίνεται δηλαδή και τελικά…φτιάχνουμε ένα headline παραπάνω. Και πριν σπεύσει κανείς σε παραλληλισμό με τα περί Criterion και F-Zero ως Wii U launch titles, ας θυμηθεί από ποιον ξεκίνησε η κάθε κίνηση και τι σκοπό είχε. Εδώ ο σκοπός είναι απλός, να γραφτεί “Uncharted 4”.

Uncharted 4 on PS4 Includes 3.5 Hours of Animations Just for Drake, 30 Minutes for the Market Scene
Ομολογουμένως, το προηγούμενο δεν είναι από τα χειρότερα που έχουν γίνει ή που έχουμε συμπεριλάβει στη στήλη. Για αυτό έχουμε και δεύτερο για να καλύψουμε το κενό. Ενθουσιαστείτε λοιπόν διότι μόνο για τον Drake έχουν καταγραφεί 3,5 ώρες animation, ενώ 30 λεπτά animation χρειάστηκαν μόνο για τη σκηνή του gameplay demo που είδαμε στην E3. Υπάρχει κάποιο όριο σε ώρες κάτω από το οποίο βγαίνει “παλτό” πριν την ώρα του ένας τίτλος; Να ξέρουμε αν είναι. Μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Monolith Soft, Studio Behind Xenoblade Chronicles X, is Working on a Brand New Title
Τι κάνουν οι game developers; Αναπτύσσουν games. Τι κάνουν οι game developers ακόμη και πριν τελειώσουν το ένα παιχνίδι; Πλάνο για το επόμενο. Τι δεν θέλουν να συμβεί; Να ξεμείνουν χωρίς δουλειά μετά από μια παραγωγή και να περιμένουν να τους χρειαστεί κάποιος. Άρα; Άρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η Monolith Soft ετοιμάζει άλλον τίτλο. Δηλαδή όταν τελείωσε το πρωτότυπο Xenoblade Chronicles, τι υποτίθεται ότι έκανε; 2 χρόνια διακοπές και μετά έπιασε το X; Μας θυμίζει την κλασική ιστορία με τις κονσόλες. “Αρχίσαμε να ετοιμάζουμε την επόμενη με το που κυκλοφόρησε η προηγούμενη”. Και internet be like OMGOMGOMGOMGOMG.

The Witcher 3 dev “hard at work” on Cyberpunk 2077
Είναι λοιπόν ένας developer με δύο τίτλους σε παράλληλη παραγωγή. Έναν τεράστιας βαρύτητας (The Witcher 3) και έναν για πιο μετά (Cyberpunk 2077). Ξεμπερδεύει με τον πρώτο και, ΘΑΥΜΑ, στρέφει την προσοχή του στο δεύτερο. Ή στην CD Projekt RED είναι τόσο έξυπνοι, ή στα media είναι τόσο εκτός τόπου. Κάλλιστα βέβαια μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα.

Κλαπ, κλαπ

Your in-game penis size in Rust is based on your Steam ID

Ε ναι λοιπόν. Ειδική αναφορά στο ότι το πέος (που δεν φαίνεται κιόλας) κάθε χαρακτήρα στο Rust είναι…τόσο μοναδικό όσο και το SteamID του παίκτη. Ύστερα από αυτό μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Το game design αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει και όλοι εμείς ασχολούμαστε με θέματα ουσίας.

Gears of War Ultimate Edition beta testers have logged over 1M matches
Τα infographics δίνουν και παίρνουν πια. Εδώ βγαίνουν δελτία Τύπου για την παρουσίαση των infographics. Όταν λοιπό κάτι πετυχαίνει, πρέπει να κάνουμε και το κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft δεν έστειλε σχετικό δελτίου Τύπου (ευτυχώς), απλά το μοίρασε στο twitter. Δεν χρειάστηκε και κάτι παραπάνω για να μετατραπεί σε είδηση. Καλό είναι να σημειωθεί ότι στην προκειμένη περίπτωση ο ντόρος γίνεται για…beta σε…remaster. Με λίγη τύχη και υπομονή θα έρθει η μέρα που θα μαθαίνουμε, κάθε λίγο και λιγάκι, πόσες φορές παίχτηκε trailer στο YouTube. Σε άλλες “βιομηχανίες” γίνεται ήδη. Δεν είναι ντροπή να μιμούμαστε του επιτυχημένους, σωστά;

Kingdom Hearts 3 director knows the game’s release date, but he’s not telling

- Ξέρω αλλά δεν σας λέω
- Ανακοίνωση: Ξέρει αλλά δεν μας λέει!

Να τα αναδεικνύουμε τα κοινωνικά προβλήματα.

Πατ, πατ

Sony 'Really Wanted' That Call of Duty: Black Ops III Deal with Activision
Φυσικά και η Activision δεν θα απαντήσει λέγοντας “moar money” σε όποιον δημοσιογράφο αναρωτιέται πώς προέκυψε η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και της Sony για το Call Of Duty: Black Ops III. Είναι θέμα τρόπων. Οπότε θα πει κάτι αστείο του τύπου “το ήθελαν πολύ και ήρθε η ώρα”. Ωραία. Και αυτό πρέπει να το ακούσουμε/διαβάσουμε μετά επειδή…;

EA has no qualms about delaying Star Wars: Battlefront if it’s not ready
Και…ξεφεύγουμε ξανά. Κάποτε ήταν είδηση το ότι, σε ερώτηση για το πότε βγαίνει κάτι, η απάντηση ήταν “όταν θα είναι έτοιμο”. Τώρα είναι είδηση ακόμη και η θεωρητική πρόθεση μιας εταιρείας να πάει πίσω το λανσάρισμα εφόσον το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο. Σαν να βγαίνουν πρωτοσέλιδα εφημερίδων με δηλώσεις ότι ο σουβλατζής μπορεί να καθυστερήσει αν δεν έχει ψηθεί καλά ο γύρος.

Fallout 4 date revealed mere months away because development is “basically done”
Δεν θέλουμε να σοκαριστεί κανείς, αλλά όταν ανακοινώνεται ημερομηνία κυκλοφορίας μόλις πέντε μήνες πριν το λανσάρισμα, συνήθως αυτό σημαίνει. Ότι η δουλειά έχει γίνει και πως από εκεί και πέρα είμαστε στο “δέσιμο”. Αλλά όχι. Ας κάνουμε ότι υπάρχει και ο Άγιος Βασίλης.

Υ.Γ.: Ναι, αναγνωρίζω ότι ειδικά η σημερινή στήλη δεν είχε και πολύ σκέρτσο. Κάτι η διαθέσιμη ύλη (ευτύχημα για όλους βέβαια να μη βρίσκουμε τα κλασικά περίεργα), κάτι το κάψιμο της E3 (10 features σε 10 μέρες), ο εγκέφαλος είναι σαν εκείνο το σκληρό δίσκο που πετάξατε όταν έβγαλε bad sector. Ή σαν εκείνη την SD 16GB που μια μέρα αποφάσισε ότι είναι των 12GB. Αυτό τέλος πάντων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*