Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Ζωάρα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Τα μπικίνι μαζεύονται στην παραλία. Το ίδιο και τα speedo. Μην είμαστε και σεξιστές. Η βλακεία όμως δεν παίρνει ποτέ ρεπό. ΠΟΤΕ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ (συμπληρώστε χαρακτηρισμό)

PS4 System Software Update 2.57 Coming Soon: Ready for Some Stability?
Τι συμβαίνει όταν κάποιος δεν θέλει να περιμένει να κάνει κάτι χρήσιμο όπως π.χ. να ανακοινώσει ότι κυκλοφόρησε νέο firmware update και μάλιστα ήσσονος σημασίας; Βιάζεται να ανακοινώσει ότι έρχεται σύντομα και πως δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Τι γίνεται λίγες ώρες μετά; Κυκλοφορεί και αναγκάζεται να γράψει και κάτι ακόμη, αυτή τη φορά, όντως, για τη διάθεση του update. Τι έμαθε ο αναγνώστης από τη βιασύνη; Τίποτα απολύτως. Αλλά ήταν ωραία.

Red Ash Gameplay Footage Coming Soon, Says Comcept
Κάποιος είπε, ξανά, ότι έρχεται κάποιο video, κάποια στιγμή, στο μέλλον. Ωραία. Και το διαβάζουμε. Δεν ξέρουμε πότε θα δημοσιευθεί το video. Τι υποτίθεται ότι θα κάνουμε μέχρι τότε; Θα κρατάμε τσίλιες για να το δούμε πρώτοι; Μήπως να κάνουμε κάτι πιο χρήσιμο στη ζωή; Μήπως να μάθουμε για το video όταν υπάρχει…video;

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (συμπληρώστε χαρακτηρισμό)

Fallout 4’s main voice actors have recorded over 13,000 lines of dialogue in 2 years
Γίνονται ηχογραφήσεις εδώ και δύο χρόνια. Έχουν ηχογραφηθεί 13.000 γραμμές διαλόγου. Τι; Τι εννοείτε δεν αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό; Είναι πολλές οι γραμμές. Πολλοί οι διάλογοι. Δεν μπορεί, κάτι καλό θα σημαίνει αυτό για το Fallout 4. Διότι γιατί να αναρωτηθεί κανείς για την ποιότητα των διαλόγων όταν έχει τόσα ΚΙΛΑ ατάκες;

The Witcher 3 Patch 1.07 Rolling Out on PS4 and Xbox One, It’s a Huge Download
Έρχεται patch. Δεν ξέρουμε ακόμη τι κάνει, αλλά ξέρουμε ότι το αρχείο είναι τεράστιο. Τόσο τεράστιο που δικαιούται δική του είδηση. Αν το patch ήταν ελληνικό, θα ζητούσαμε άδεια από την πολεοδομία. Επειδή είναι πολωνικό χρειάζονται κουπόνια ticket restaurant για εξαργύρωση, αυστηρά, σε vodka. Έτσι γράφουμε ό,τι είδηση θέλετε. Ακόμη και αν είναι λίγα τα gigabytes.

Ο χαρούμενος με το τίποτα (ή ο χαρούμενος τίποτας)

Xbox’s Phil Spencer “Very Happy” About Giving Remedy Time to Get Ready for Gamescom
Έκτακτο παράρτημα: Είμαι χαρούμενος που άφησα χρόνο στους συνεργάτες μου να ετοιμαστούν για επαγγελματική τους υποχρέωση. Φανταστείτε να σας το λένε στη δουλειά σας και να περιμένουν όλοι να πάρετε την ατάκα στα σοβαρά.

Phil Spencer on Gamescom: “Many” Games that Weren’t at E3; Impressed by Quantum Break and Much More
Έκτακτο παράρτημα: Εντυπωσιάζομαι από τα προϊόντα μου. Επίσης θα δείξουμε στη μια έκθεση πράγματα που δεν δείξαμε στην άλλη. Όπως λέμε τον τελευταίο 1,5 μήνα. Γράψτε το γιατί είναι και οι μέρες δύσκολες με τέτοια ζέστη.

Naughty Dog Shading Artist Yibing Jiang’s Demo Reel Is a Joy for the Eyes
Ο τάδε δουλεύει εκεί και έχει κάνει κάτι σχέδια. ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Αλλιώς εντάξει. Αν δούλευε αλλού δεν θα είχε νόημα να δείξουμε την ποιοτικά ίδια δουλειά του. Άλλη χάρη όταν το αφεντικό είναι “μούρη”.

Fallout 4’s website finally looks like a real website
Θυμάστε παλιά που περιμένατε πως και πως να ανανεωθεί η ιστοσελίδα του αγαπημένου σας παιχνιδιού, να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη, πιο “γεμάτη” για να ενθουσιαστείτε, έμμεσα, ακόμη περισσότερο για το ίδιο παιχνίδι;

Ούτε κι εμείς.

Ο τόσο ώριμος που βγάζει σκουλήκια

Uncharted: The Nathan Drake Collection: Sony’s Scott Rohde “Super-Teases” Lots More to Be Revealed
Εντός θα διαβάσετε πως κάποιος μας “πειράζει” για μελλοντικές αποκαλύψεις. Θα διαβάσετε επίσης ότι δεν μας πειράζει απλά, αλλά το πάει και παραπέρα: μας “σούπερ-πειράζει” για μελλοντικές αποκαλύψεις. Τέτοιες ειδήσεις σβήνουν από το χάρτη ακόμη και Συνόδους Κορυφής.

Και τι άλλο μένει; Να βγούμε στους δρόμους, να την “μπαίνουμε” σε περαστικούς μέχρι να μας βρίσουν και να φωνάζουμε “καθρεφτάκιιιιιιιιιιιι”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχα ένα φίλο που έλεγε όσες καθηγήτριες δεν χώνευε (και εγώ μαζί) "σπάλες". Διαβάζω το άρθρο, μετά παρατηρώ το thumbnail... ΚΛΑΜΑ

*