Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Μπακ του δε φιούτσα

Σε αφιέρωμα περί μελλοντολογίας διαμορφώνεται η στήλη αυτής της εβδομάδας. Επόμενο είναι να ασχολούνται όλοι με το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά καλό είναι θυμόμαστε που και που ότι η ρημάδα η DeLorean δεν μας βγάζει πάντα εκεί που κάνουμε κέφι. Χρειάζεται και λίγη σκέψη.

“Αν ήσουν λουλούδι, τι λουλούδι θα ήθελες να ήσουν”;

Final Fantasy Type-0 Director Would Like a Hypothetical Sequel to Be on the Most Cutting-Edge Hardware
Θες να ρωτήσεις κάτι τον Hajime Tabata. Ως απλός gamer. Σου έρχεται λοιπόν να ρωτήσεις σε ποιο σύστημα θα ήθελε να ετοιμάσει sequel του Final Fantasy Type-0, υποθέτοντας ότι θα χρηματοδοτηθεί τελικά κάτι τέτοιο. Τι να πει κι ο άνθρωπος λοιπόν, πετάει το κλισέ ότι προτιμά να το αναπτύξει για την πλατφόρμα με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Η δήλωση καταρρέει βέβαια με τη διευκρίνιση ότι μπορεί να καταλήξει σε PC, κονσόλες, φορητές ή μη, αρκεί ο τελικός προορισμός να είναι αρκετά ισχυρός.

Αγαπητοί αναγνώστες, αυτό είναι που λέμε “μη δήλωση”. Τι κάνουν λοιπόν οι πιο τετραπέρατοι δημοσιογράφοι με μια “μη δήλωση”; Την βαφτίζουν είδηση. Εννοείται.

“Πήγαινε να δεις αν έρχομαι”.

Τίποτε δεν είναι πιο λαχταριστό από τη βαρύτητα που βιάζονται να δώσουν τα media σε δηλώσεις που είναι κατασκευασμένες ακριβώς για να κατεβαίνουν αμάσητες. Και μιας η σχετική προσπάθεια των ημερών περιστράφηκε γύρω από το Xbox One, έχουμε και λέμε.

Aaron Greenberg: “Halo 5 Is Gonna Be Huge,” “Super-Innovative;” Teases Great Things for the Holidays

Xbox’s Aaron Greenberg Talks Building the Best Platform; “Just Starting” to Show Xbox One’s Power
Microsoft Exec: Xbox One E3 to Take a “Different Approach;” Expect Lots of Talk About Games
Xbox Execs on Forza Motorsport 6: “No One Is Gonna Be Disappointed;” Coming This Holiday Season
Xbox bringing “a lot of surprises” to E3

Για να μην παιδεύεστε:
1) Το Halo 5 θα είναι “τεράστιο”, “σούπερ καινοτόμο
2) Έρχονται μεγάλα πράγματα τις γιορτές
3) Η MS φτιάχνει την καλύτερη πλατφόρμα και ίσα που έχει φανεί η δύναμή της
4) Θα ειπωθούν για games στην E3
5) Κανείς δεν θα απογοητευθεί από το Forza Motorsport 6
6) Έρχονται εκπλήξεις στην E3

Τι ακούμε εμείς:
1) Τα τεράστια franchises μας θα είναι τεράστια και φέτος
2) Είμαστε οι καλύτεροι
3) Οι γιορτές θα έχουν μεγάλες κυκλοφορίες όπως κάθε χρόνο
4) Στην E3 θα μιλήσουμε για games που ξέρετε και δεν ξέρετε ακόμη
Το ότι ο κλάδος μας κάνει τον κόπο να γράψει ότι θα παρουσιαστούν νέα games σε έκθεση για νέα games είναι ο ορισμός του crapception.

Θέλω να ενημερώσω τη Βουλή των Ελλήνων ότι σε λίγες μέρες έρχεται το Πάσχα”.

March's PlayStation Plus Freebies Will Be Announced This Week
Πάμε άλλη μία. Κάθε μήνα οι προσθήκες στο PS Plus ανακοινώνονται την εβδομάδα που προηγείται της πρώτης Τετάρτης του νέου μήνα. Κάθε. Μήνα. Και τι έχουμε να λέμε κάθε μήνα; Ότι “σύντομα θα αποκαλυφθούν οι προσθήκες στο PS Plus. Φυσικά. Γιατί δεν έχουμε teaser trailers και για την αλλαγή του χρόνου παραμένει μυστήριο.

Next PS4 Firmware Update Is Not Too Far Out, Says Sony
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι σύντομα θα εμφανιστεί νέο firmware. Τι; Να μην ξέρετε ότι κάποια στιγμή, όχι και πολύ μακρινή, θα κάνετε αυτό που έτσι κι αλλιώς κάνετε κάθε τόσο (δηλαδή update), έστω και αν δεν ξέρει κανείς ακόμη τι θα περιλαμβάνει η αναβάθμιση; Τι; Δεν σας ενδιαφέρει; Εμείς φταίμε που προσπαθούμε να φτιάξουμε ατμόσφαιρα.

“Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”.

Assassin’s Creed haystacks won’t save you from a fall
Φανταστείτε μια ομάδα φοιτητών, πίνοντας μπίρες, να αποφασίζει να εξετάσει ποιες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης, και υπό ποιες συνθήκες, ύστερα από πτώση σε άχυρο, a la Assassin’s Creed. Ο κόσμος ξέρει πλέον με σιγουριά ότι καλό είναι να μην επιχειρεί κανείς τέτοιου είδους άλματα στην πραγματική ζωή. Όχι χάρη στο χιούμορ των φοιτητών, όσο στην επιλογή των Μέσων να μας μεταφέρουν τη θεόσταλτη αυτήν πληροφορία.

Σε έναν δίκαιο κόσμο θα είχε προηγηθεί Kickstarter campaign για το εγχείρημα.

“Αιώνιος έφηβος”.

The Witcher 3’s Strong Sexual Content, Intense Violence and Gore Detailed for PS4, Xbox One and PC
Διατίθεται λοιπόν το σκεπτικό της ESRB για την ηλικιακή ταξινόμηση του The Witcher 3: Wild Hunt. Πέντε οι παράγραφοι που σημειώνονται στο άρθρο, μία αναφέρεται σε σεξουαλικό περιεχόμενο. Αλλά που να εξηγούμε τώρα τους αποκεφαλισμούς σε αργή κίνηση; Σε κανέναν δεν θα κάνει εντύπωση. Ναι αλλά θέλουμε πιασάρικο τίτλο.

Sex λοιπόν. Όχι μόνο επειδή αποτελεί ειδικό χαρακτηριστικό του τίτλου (βέβαια…) αλλά διότι έχουμε και σε εκτίμηση το κοινό μας. Αυτό ειδικά πού το πας;

The PS4 Is Right on The Front Cover of Book Celebrating Sony’s Innovative Design
Όντως πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε βιβλίο που αναδεικνύει την πορεία του design των προϊόντων της Sony, ξεκινώντας από πολλές δεκαετίες παλαιότερα για να φτάσει φυσικά στο PS4. Με το τελευταίο να είναι ο στυλοβάτης της ιαπωνικής εταιρείας αλλά και το πλέον αναγνωρίσιμο από τα τρέχοντα δημιουργήματά της, τι πιο φυσικό από το να μπει στο εξώφυλλο.

Και τι πιο φυσικό από το δούμε είδηση που δίνει πρώτα βάρος στο ότι η κονσόλα βρίσκεται στο εξώφυλλο και ύστερα στο ότι έχουμε να κάνουμε με δεκαετίες εξέλιξης στη σχεδιαστική νοοτροπία και αισθητική μια ιστορικής εταιρείας. Πάνω από όλα το Πισιτέσερο λέμε.

Warcraft movie director is okay with CGI
Εδώ έχουμε φτάσει. Να γυρίζεται fantasy movie και να φαίνεται άξιο αναφοράς το ότι ο σκηνοθέτης θεωρεί το CGI εργαλείο με το οποίο δεν έχει και κανένα πρόβλημα. Ελπίζουμε να μάθουμε κάποια στιγμή αν έχει πρόβλημα να συνεργάζεται με ηθοποιούς. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σοβαρά τώρα. Χίλιες φορές cut scenes από MGS4, Xenosaga και The Order: 1886 σε λούπα από αυτό το μαρτύριο της ενημέρωσης.

Bonus Round
Παγκόσμια ημέρα πιτόγυρου στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. That’s an actual thing. Όλα θα τυλίγονται σε αντίγραφα της χειρόγραφης επιστολής του Ιησού Χριστού που θα βρείτε μόνο σε βιβλίο του Βελόπουλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*