Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Ούζερ ρέιτινγκ

Mass Effect: Andromeda Will Tell a “Different Type of Story”
Epic Games founder protects 7000 acres of US wilderness via $15m donation
Τι κι αν γίνεται από ιδιώτη η δωρεά. Σημασία έχει πως ο ιδιώτης είναι ιδρυτής της Epic. Άρα ό,τι και να κάνει, αν π.χ. βουρτσίσει τα μάτια του με τραχανά, πρέπει να δημοσιευθεί. Ειδικά δε αν αντί για κεριά σε τούρτα γενεθλίων καρφώσει κάλτσες στο σχήμα της Σελήνης.

Never in my wildest imagination did I think The Last Guardian would take this long
Αυτός είναι τίτλος είδησης. Και μας νοιάζει επειδή το έπος της καθυστέρησης του τίτλου αυτού υπογραμμίζεται όχι από τη μέτρηση του χρόνου αλλά από το αν είχε φανταστεί ποτέ τέτοια οδύσσεια ο συντάκτης.

A full 'Pokemon' game could come to Nintendo's Switch
Τζιμάνια. Τώρα που η κονσόλα θα είναι μία, προβάλουμε ως έξυπνη θεωρία ότι θα δούμε σε αυτήν κανονική κυκλοφορία της σειράς. Ένα βήμα πριν από τον Joey στη σειρά Friends.

Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY Edition now available on PS4 Pro – check out the video
Για αρχή δεν βγήκε κάποιο παιχνίδι για κάποια συγκεκριμένη έκδοση PS4. Απλά προστέθηκε υποστήριξη για το Pro. Που, με τη σειρά του, το γεγονός αυτό αδυνατεί να είναι έκπληξη διότι προστέθηκε η υποστήριξη αυτή και στην απλή έκδοση. Εδώ προστέθηκε από φέτος υποστήριξη και για το Project Scorpio της Microsoft.

Assassin’s Creed Ezio Collection Trophies Ditch Multiplayer
Γενικά, όταν από πολύ πριν έχει ανακοινωθεί ότι δεν. πρόκειται να συμπεριληφθεί το multiplayer του Assassin’s Creed Brotherhood, καλό είναι να το πιάνουμε κάποτε το μήνυμα.

EA “Very Pleased” With Battlefield 1; Titanfall 2 “Not About the First Day or the First Week of Sales”
Ευτυχώς που δηλώνει ευχαριστημένη η εταιρεία με τα προϊόντα της. Το είχαμε άγχος. Και πάλι καλά που μαθαίνουμε ότι μετράνε οι συνολικές πωλήσεις στο τέλος. Πιστεύαμε ότι μετά την πρώτη εβδομάδα, κατέβαινε το παιχνίδι από το ράφι.

EA Investing in Making Games Better, With Deeper Stories; Move to Frostbite Is "Incredibly Powerful"
Ω είπαν ότι η μηχανή τους είναι φοβερή. Ως είπαν ότι θέλουν επενδύουν σε καλύτερα παιχνίδι, καλύτερες ιστορίες.

Respawn "doesn't know yet" whether it will make Titanfall 3
Απίστευτο. Ίσα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι και τα media αναρωτιούνται αν θα ετοιμαστεί sequel. Από ομάδα μάλιστα που δεν είναι ακριβώς στημένη για να αναλαμβάνει πάνω από μια με δυο παραγωγές τη φορά.

Red Dead Redemption 2 will offer “incredible emotional depth”
Τα γράφουν αυτά μόνο και μόνο επειδή είναι νωρίς για να μετρήσει κάποιος πόση ώρα θέλει για να περπατήσει από τη μια μεριά του χάρτη στην άλλη.

Pokemon Sun and Moon takes a lot longer to boot up on standard 3DS vs New 3DS
Όπως όλα τα παιχνίδια του 3DS, έτσι και αυτό φορτώνει πιο γρήγορα στο New 3DS. Θα καταργηθεί η πλατφόρμα και ακόμη δεν θα έχουν μάθει κάποιοι.

The Tempest: Mass Effect's New Normandy Gets More Details; No Loading Screens or Elevators
Το ότι δεν έχει loading screens, αγαπητοί, δεν είναι λεπτομέρεια ή χαρακτηριστικό του σκάφους, αλλά της μηχανής του παιχνιδιού.

Steam users have already declared the winner in the great coaster sim war
Όπου η ίδια η είδηση είναι, όντως, οι βαθμολογίες του κοινού. Σαν τα δελτία ειδήσεων που λένε πόσα likes έχει μαζέψει μια φωτογραφία στο Instagram.

Τι άλλο;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*