Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Σtrophy στην ποιότητα

Σύνtrophy
Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκλονιζόμαστε από το γεγονός ότι εξελίξεις σχετικά με Achievements και Trophies αντιμετωπίζονται ως σοβαρή υπόθεση. Αλλά είναι μην ξεκινήσει η κατηφόρα.

Metrico+ Trophies, Now with Platinum and Seven Additional Trophies | DualShockers
Φτάνουμε λοιπόν να γίνονται δημοσιεύσεις και για μικρούς τίτλους ουσιαστικά μόνο και μόνο επειδή προστέθηκε Platinum Trophy αλλά και μερικά πιο ταπεινά. Διότι, βέβαια, τέτοια είναι η πρεμούρα για Platinum Trophies που πρέπει να πέφτει σύρμα οπουδήποτε και αν αυτά εμφανίζονται.


Bound Trophies on PlayStation 4 Abound with Silver  |  DualShockers
Και, φυσικά, όταν υπερτερεί ένα “χρώμα”, το βάζουμε και στον τίτλο για να τραβήξουμε κάποιον που θέλει να παραπονεθεί πριν του αποκαλύψουμε πως “Έκπληξη! Έχει και Platinum!”.

Grow Up Trophies Lack Platinum, Mostly Bronze  |  DualShockers
Μερικές φορές δεν υπάρχει ευχάριστη έκπληξη όμως. Και δίνει και όλη την “καίρια” πληροφορία ο τίτλος. Τι να γίνει. Καμιά φορά και ο πιο ταγμένος συντάκτης λυγίζει.

Tales of Berseria Trophy List Continues Tradition of Long Descriptions
Ας συνειδητοποιήσουμε λίγο ότι κάποιος έχει αφιερώσει τόση προσοχή σε Trophies που σημείωσε ότι η σειρά Tales of έχει κατά κανόνα τεράστιες περιγραφές στα Trophies. Ο ορισμός της χρήσιμης διαπίστωσης.

Resident Evil 4 on PlayStation 4 Trophies Revealed, Same as PlayStation 3, Still No Platinum
Μα τον Τουτατή έγινε περίπου port και δεν άλλαξαν τα Trophies! Όχι μόνο αυτό αλλά λείπει και το Platinum!

BioShock The Collection Trophy Lists Revealed, BioShock 2 Removes Multiplayer Trophies
Γενικά, συμβαίνουν αυτά όταν έχει ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ MULTI ΤΟ ΙΔΙΟ από το παιχνίδι. Μια σκέψη κάνουμε.

Rise of the Tomb Raider Has a Ridiculous 125 Trophies on PS4 - Push Square
Δηλαδή; Ένας λόγος παραπάνω να προτιμήσει κανείς την έκδοση του PS4; Εντός γίνεται και αντιπαραβολή με το Driveclub, που έχει περισσότερα Trophies αλλά μόνο αν συμπεριληφθούν και εκείνα των διαφόρων DLC. Γίνεται και σοβαρή κουβέντα δηλαδή.

Dead Rising 2 and Off The Record PlayStation 4 Trophy Lists Only Change Wording and Grammer
Όπου ενημερωνόμαστε ότι σε μερικούς τίτλους έχει προστεθεί το άρθρο “The” και έχουν τροποποιηθεί πεζοκεφαλαία και πάει λέγοντας. Ευχαριστούμε πολύ για την κοινωνική αυτή προσφορά. Για να βλέπετε κι εσείς ότι αν πούμε “εντάξει μωρέ, δεν πειράζει που ασχολούνται” η κατάληξη είναι να ασχολούνται ΤΟΣΟ και ΕΤΣΙ.

Μαγικές διατύπώσεις
The Gamescom teaser for indie title Lost Ember is stunning
Stunning Indie Title Lost Ember Gets a Teaser Trailer
Για να βλέπετε ότι οι τίτλοι πατούν σε συνταγή. Και πως πολλαπλά Μέσα ακολουθούν την ίδια.

Video: Crash Bandicoot's First PS4 Appearance Looks Awesome
Και η κοροϊδία συνεχίζεται. Διότι ο ποιητής δεν εννοεί καν εμφάνιση στο remaster της πρώτης τριλογίας, αλλά για το cameo σε τίτλο Skylanders. Που είναι γνωστή υπόθεση, έχουμε ξαναδεί δείγμα, αλλά κάπως πρέπει να το κερδίσουμε το ρημάδι το κλικ. Και όταν δεν υπάρχει ουσία για να μας βοηθήσει μπαίνουν τα μεγκάλα μέτσα.

Φτιάχνουμε χαλβά, ζωντανά, μπροστά στα μάτια σας
Nintendo NX listed on Tesco’s website with price and launch date
Πώς λέμε αυτούς που ξέρουν, από την ίδια την Nintendo, ότι το NX βγαίνει το Μάρτιο του 2017 και παρόλα αυτά προσποιούνται ότι η καταχώρηση της Tesco (που μιλά για τέλη 2016) είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από placeholder ή απλό λάθος; Μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς χαρακτηρισμούς αλλά καλύτερα να διαλέξετε μόνοι σας. Μη λέτε ότι πνίγουμε και τη φαντασία σας.

Nintendo NX may not bring back region-locking - report
Πέρυσι η Nintendo έλεγε ακριβώς αυτό σε μετόχους και επενδυτές. Σε δημοσιευμένα πρακτικά. Αλλά ας το ανακαλύψουμε ξανά.

Here’s what Game of Thrones and Gears of War 4 have in common besides bloodshed
(Κλικ)
Διότι έτσι ανακοινώνεις τη συνεργασία με τον Ramin Djawadi και πιάνεις και τα keywords. Κρύβοντας πλήρως την οποιαδήποτε πληροφορία στον τίτλο.

Halo Wars 2 Will Have a Mode that Is “a Completely New Way to Play a RTS”
Καλά ε! Το παιχνίδι θα έχει ένα mode που θα φέρει τα πάνω κάτω! Δεν ξέρουμε τίποτα για το mode! Αλλά θα φέρει τα πάνω κάτω! Εντάξει; Αφού το είπαν!

Killzone Dev Refuses to Rule Out Future Games
Πέραν του δραματικού “αρνείται να αποκλείσει” που υπονοεί ότι όποτε θέλει η Guerrilla ξυπνάει και φτιάχνει κι άλλο Killzone, καλό είναι να θυμόμαστε ότι τόσο η ομάδα όσο και το IP ανήκουν στη Sony. Κοινώς ο developer μπορεί να αποκλείσει τη μελλοντική του ενασχόληση με νέο Killzone όσο και την ενασχόληση με παγωτό μηχανής. Ό,τι πει η Sony. Αλλά όχι, ο developer, επαναστάτης γαρ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέου Killzone. Και, το κερασάκι, ας μην κοροϊδευόμαστε, υπάρχει λόγος που το Killzone δεν μπήκε ποτέ στο πάνθεον των shooters. Αν δεν ήταν franchise συνδεδεμένο με το PlayStation, άρα χωρίς το ανάλογο επικοινωνιακό εκτόπισμα, κανένας δεν θα έκανε τον κόπο να γράψει τέτοιου είδους δημοσιεύσεις.

Σκεφτείτε πάντως πόση ενέργεια χάνεται άδικα στην εξήγηση του αυτονόητου κάθε εβδομάδα στη στήλη αυτή. Και ο γράφων δεν βγάζει και ζάχαρη στον καφέ, οπότε άντε να αναπληρώσει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*