Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Σημαντική Ανακοίνωση

Είναι κάποιες μέρες που περιμένουμε να γίνει κάτι συναρπαστικό για να μην περνά ο χρόνος έτσι άσκοπα. Κάποιες φορές μας γίνεται το χατίρι, κάποιες άλλες όχι. Όταν όλα γίνονται σωστά όμως πρόκειται για…συναισθηματικό ταξίδι.

Το σπρώξιμο

Το έχουμε ξαναπεί. Στα games, όταν είσαι πρώτος, δεν προσπαθούν όλοι να σε διαλύσουν, προσπαθούν όλοι να σου φτιάξουν το κέφι.

Sony’s Kaz Hirai: “PlayStation Innovation Is Simply Unparalleled;” Hypes Up PS4’s Project Morpheus
Για αυτό και όταν βγαίνει κάποιος να παινέψει το σπίτι του, τι πιο λογικό και αναμενόμενο, πρέπει να ειδοποιήσουμε τους πάντες ότι το παίνεψε. Μην πάει και χαμένη η προσπάθεια.

Jailed motorist tells police he learned to drive on his PlayStation
Man blames PlayStation for shoddy driving after causing thousands of pounds in damage
Επίσης βρίσκουμε ό,τι πιο άκυρο μπορούμε που να επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το όνομα του brand που βολεύει. Κακοποιός που έμαθε να οδηγεί σε PlayStation; Μα φυσικά και μας κάνει! Και επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ας το δημοσιεύσουμε σε δύο μέσα του ίδιου ομίλου!

Sony Admits PS4 Exclusive Until Dawn Was a Sleeper Hit
Τι λέγαμε την περασμένη φορά; Ότι με το Until Dawn έγινε κακός υπολογισμός, ότι η Sony προσπαθεί να το εξηγήσει και πως τα media λένε οτιδήποτε άλλο εκτός του ότι έγινε κακός υπολογισμός. Αλλά δεν σταματούν εκεί. Διότι έπρεπε να μας πουν ότι η Sony παραδέχεται (επιτέλους;) ότι το Until Dawn ήταν sleeper hit. Ότι τη βασάνιζαν τη Sony να πει ότι τίτλος στον οποίο δεν πίστεψε αρκετά η ίδια τα πήγε καλύτερα από όσο περίμενε. Οι game journos κάνουν και ένα εξάμηνο ως ανακριτές στο Guantanamo Bay προφανώς. Είναι μην τους μπει η ιδέα ότι κάτι κρύβεις. Άλλο να σας στο λέμε και άλλο να το ζείτε.

Το ζέσταμα

Uncharted 4: Watch the Japanese Voice Actors Do the Voice Over Live on a New Playthrough of the Demo
Ναι. Αυτό. Ας δούμε ηθοποιούς να λένε τις ατάκες τους όσο τρέχει το demo. Καλά ότι έγινε για το κοινό του Tokyo Game Show. Οι υπόλοιποι γιατί πρέπει να το ζήσουν;

This prototype of Uncharted’s Nathan Drake is, uh, interesting
Ας συγκλονιστούμε στα γρήγορα όλοι που η κατάληξη ενός παιχνιδιού δεν ταυτίζεται εικαστικά με τα πρώτα δείγματα που φτιάχνει η ομάδα ανάπτυξης για να πάρει το ΟΚ για την παραγωγή.

Don't Get Your Hopes Up for an Uncharted Game Without Nathan Drake
Θυμίστε μας την τελευταία φορά που ο κόσμος έδειχνε να ζητά Uncharted χωρίς τον Drake και μπορεί να έχει νόημα και δημοσίευση.

Uncharted: The Nathan Drake Collection – Naughty Dog Devs Share Screenshots Directly from their PS4
Αυτό, με πολύ αγάπη όμως. Screenshots τραβηγμένα από το PS4 των developers! Από τις μαγικές αυτές κονσόλες που σαν κι αυτές στον κόσμο δεν υπάρχουν άλλες!

Άνοδος στην πίεση

These Are The Most Critically Acclaimed PS4 Games Ever
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Αρκεί η ιστορία να ξεκινά τον Νοέμβριο του 2013.

Sony Really Needs to Stop Teasing Crash Bandicoot's Return
Ολόκληρη γκρίνια για το ότι η Sony χρησιμοποιεί τον Crash σε προωθητικό υλικό, με τη λογική ότι είναι συνυφασμένος με το PlayStation και έτσι βασανίζει όλους εκείνους που περιμένουν νέο τίτλο. Όχι αγαπητέ. Δεν θα εξαφανίζεται ο Crash ως αναφορά στο παρελθόν για να μην πιεζόμαστε ψυχολογικά. Και ας μάθουμε επιτέλους τι είναι πραγματικό tease.

TGS 2015: Summer Lesson Will Be PlayStation VR's Best Seller
Αυτή είναι δημοσίευση που αν γινόταν στα χρόνια του εντύπου, δεν θα μας ξέπλενε ούτε ο Ιορδάνης ποταμός. Αναγράφεται ότι το Summer Lesson θα πετύχει εμπορικά επειδή 1) δεν έχει gameplay αλλά δεν πειράζει γιατί οι περισσότεροι θα αρκεστούν στο να παίρνουν μάτι και 2) κάθε νέο video που δημοσιεύεται στο site έχει πολλά clicks.

Άρα; ΑΡΑ; Νομίζουμε ότι έπρεπε να μπει και βαθμολογία στο τέλος. Για να ταιριάξει το click bait με το καθαρό δούλεμα αλλά και το trolling στο Metacritic. Μιλάμε για συνταγή, όχι για post.

Ασφαλιστικά Μέτρα

Dragon Ball XenoVerse 2 Probably Exists, But We Don't Think This Is Evidence
Καλησπέρα. Γενικά λέμε να δημοσιεύσουμε κάτι που δεν πιστεύουμε ότι έχει νόημα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει. Because Dragon Ball.

Sony Bend's PS4 Exclusive Is the Studio's Biggest Ever
Δεν έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ξέρουμε μόνο ότι κάτι ετοιμάζει η Sony Bend. Αλλά μας λέει ότι είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που έχει αναλάβει. Καλό δεν είναι αυτό; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. Ας το πούμε στον κόσμο.

Arc System Works President Aims To Release High-Quality Titles More Frequently
Καλά να είναι ο άνθρωπος κι εμείς είμαστε μαζί του κανονικότατα. Και τώρα τι; Κι εμείς θέλουμε μια πυραμίδα φτιαγμένη από χαλαζία. Αν το πούμε θεωρείται ότι θα γίνει;

Metal Gear Solid V’s New Trailer’s Mixing Done; In Japan One Scene Will Be Different from Western Version
Τώρα θα ουρλιάζουμε κάθε φορά που τελειώνει το μοντάρισμα σε trailer. Όχι μόνο αυτό αλλά θα γίνεται και χαμός επειδή διαφέρει ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ μεταξύ των εκδόσεων για διαφορετικές αγορές και γλώσσες.

Dark Souls III Still Has Features from the First Two Games; Weapons Won’t Break as Easily as in Dark Souls II
Sequels που διατηρούν στοιχεία από τους προκατόχους τους; ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!;

Darth Vader walks slowly and carries a big lightsaber in Star Wars Battlefront

Σας ενημερώνουμε ότι ο Darth Vader είναι ο Darth Vader. Περπατάει. Έχει και lightsaber. Ό,τι μπορεί κι αυτός. Keyword: Darth Vader. Hashtag #DarthVader και #StarWars. Mention @Disney. Καταλάβατε ή θα το κουράσουμε πολύ ακόμη;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kimi Raikkonen
    • Dragon Ball Xenoverse 2; Να πω την αλήθεια περίμενα να καθυστερήσει λίγο παραπάνω δεδομένου ότι το Dragon Ball Super ήδη είναι στο 13ο επεισόδιο οπότε θα ήθελα να δω κάτι καινούργιο στα του game.

    • Silverblade
    • Είναι λογοπαίγνιο βρε, από το "Speak softly and carry a big stick". Που δεν έχει καμία σχέση φυσικά ούτε με το παιχνίδι, ούτε με τον Vader. Αν ήταν πράσινος και κρατούσε μια μπαγκέτα, από την άλλη, αυτό θα ήταν είδηση.

    • lovesfool
    • Έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποια από τα "άρθρα" που ανακαλύπτει ο Μάνος να μην γράφονται από ανθρώπους, αλλά να είναι auto generated από bots με αλγόριθμους που βασίζονται στη λογική του click bait και μόνο;

      Κάποια μου φαίνονται όλο και πιο ύποπτα για κάτι τέτοιο.

      Εκτός αν από το πολύ repost στη πορεία αλλοιώνεται το αρχικό μήνυμα τόσο που να το κάνει να φαίνεται σαν να προέκυψε από bot.

*