Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Το 5ο μνημόνιο

Κοντεύει η E3. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ήρθε η ώρα να μισήσουμε ακόμη περισσότερο το ανθρώπινο είδος.

Η Μεγάλη Ιδέα

Sony confirms that Crash Bandicoot is still owned by Activision
Δεδομένου ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει ελεύθερα την κατάσταση εμπορικών σημάτων, το να λέμε κάθε τόσο ότι “ακόμη ο ίδιος έχει τα δικαιώματα” από τι ώρα και μετά παλιώνει; Γιατί σίγουρα από καμία ώρα και μετά δεν αποκτά νόημα.

Site News: Uncharted 2 Is PlayStation's Greatest Ever Game According to Push Square Readers
Απλά να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα του poll βγήκαν μια μέρα πριν το λανσάρισμα του Uncharted 4. Ποιος κάνει τέτοιο poll τόσο κοντά σε τέτοια κυκλοφορία και μάλιστα με έπαθλο το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και πώς ακριβώς τα αποτελέσματα είναι “site news”. Ο όρος υπονοεί news…για το ίδιο το site.

Why Blizzard can't please everyone playing World of Warcraft
Επειδή, στην πραγματική ζωή, υπάρχουν πράγματα που ευχαριστούν τους πάντες, οπότε ας αναλύσουμε γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο η Blizzard. Η οποία Blizzard, για να λέμε και του στραβού του δίκιο (no pun intended), καλά τα λέει.

Μπάτοφιλ Χένα

Battlefield 1 now has the most liked trailer on YouTube, Call of Duty: Infinite Warfare the most disliked
Όχι μόνο τα λέγαμε την προηγούμενη φορά, αλλά άνθρωποι κρατούν και σκορ. Αυτό που μας θίγει περισσότερο βέβαια δεν είναι το πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από την ιστορία αυτή όσο ότι η πηγή που επικαλείται το VG247 στην προκειμένη περίπτωση είναι το…Forbes. Να το θυμάστε κι αυτό όταν ακούσετε ξανά στις ειδήσεις να το χρησιμοποιούν ως πηγή με φοβερό εκτόπισμα.

Electronic Arts: Battlefield 1 Will Be “Biggest and Most Innovative Battlefield;” Will Have a “Deep Story”
Αν είχαμε μια δεκάρα για κάθε shooter που “θα έχει ιστορία με βάθος”. Μήπως μετράμε πόσο βαθιά είναι τα χαρακώματα;

Yes, Battlefield 1 has a server browser
ΟΛΗ η πληροφορία της είδησης είναι στον τίτλο. Ύστερα ο συντάκτης αφιερώνει μερικές παραγράφους στο να κάνει συμπληρωματικά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα. Με λίγα λόγια “στοχεύουμε το keyword Battlefield 1”.

Can Battlefield 1 help us see The Great War with fresh eyes?
Κι επειδή μερικοί μερικοί το στοχεύουν και με στιλ ορίστε ένα άρθρο που προσπαθεί να πάρει στα σοβαρά την αδιανόητη κουβέντα που γίνεται μεταξύ των gamers για το αν ένας βάναυσος πόλεμος σαν τον Α’ Παγκόσμιο είναι σωστό να γίνεται videogame με στόχο τη διασκέδαση (που ήταν όλοι αυτοί για το Valiant Hearts;). Ο συντάκτης αναφέρει ότι η όποια εντύπωση του έχει μείνει από εκείνον τον πόλεμο, έχει μείνει από το σχολείο και θυμάται μόνο τα χαρακώματα, του αρουραίους, το αέριο μουστάρδας κ.λπ. Άνοιξαν όμως οι ορίζοντές του όταν έμαθε ότι γίνεται λόγος στο παιχνίδι για τους Harlem Hellfighters, μια ομάδα Αφροαμερικανών και Πορτορικανών που έστειλαν οι ΗΠΑ στη Γαλλία για μερικούς μήνες και, όντως, ξεχώρισε στο πεδίο της μάχης, ενώ αντιμετωπίστηκε καλύτερα από τους Γάλλους από ότι από τους Αμερικανούς συμπατριώτες τους. Και ο συντάκτης δηλώνει ενθουσιασμένος που ένα τέτοιο παιχνίδι του ανοίγει ορίζοντες για να δει τον Α’ Παγκόσμιο με άλλο μάτι. Πριν πει βέβαια ότι η μάχη στα χαρακώματα είναι αρκετή για να πλασαριστεί το παιχνίδι, αν το θελήσει κάποιος, ως horror game. Ο ορισμός του ανιστόρητου psycho babble δηλαδή.

Μπυ-αρ

Electronic Arts Comments on the Possibility of PS4 Neo and Xbox One.5 Announcements: “Not Afraid”
Το PR μιας εταιρείας είπε ότι δεν φοβάται. Ας το γιορτάσουμε.

Square Enix Plans to “Further Strengthen Core Franchises” with “Large-Scale” Console Games
Μια εταιρεία λέει ότι θα ενισχύσει τους βασικούς της πυλώνες και θα κάνει μεγάλες παραγωγές. ΟΙ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ.

Ubisoft’s New AAA IP Will Be Announced at E3; “Lots of Dates” Will be Announced as Well
Ε ναι λοιπόν. Κάτι θα ανακοινωθεί στην E3, ενώ θα ανακοινωθούν και ημερομηνίες. Σε ποιον να το πεις και να μη σε πάρει για τρελό;

Ubisoft Will Announce a “Promising” VR Game at E3; Praises Sony’s Work on Presenting the Tech
Η ίδια η Ubisoft λέει ότι ετοιμάζει “πολλά υποσχόμενο” παιχνίδι. Και φυσικά αναπαράγεται και ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός ως σημαντικός. Και ερωτώ. Αν βγει ο Βέζος και πει ότι ετοιμάζει ένα άρθρο, μια δουλειά, οτιδήποτε, που ο ίδιος θεωρεί πολλά υποσχόμενο, στα πόσα ντεσιμπέλ θα τερματίσει το κάτι μεταξύ γέλιου και gasp;

Ubisoft Working on Games that Take Advantage of PC’s Power; “Gamers Will Be Delighted”
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λίγη κοτζιμάδα για το τέλος

Hideo Kojima Wants to Release His New PS4 Game “As Soon as Possible;” Will Use a Third Party Engine
Προφανώς και ο Hideo Kojima είναι ο πρώτος developer επί Γης που θέλει να βγάλει το παιχνίδι του στην αγορά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για αυτό και είναι απολύτως σημαντική μια τέτοια δήλωση.

Καλή φορολογική δήλωση ευχόμαστε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*