Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Τομές και sexy renders

Το πρώτο κείμενο για τη στήλη Αφόρητοι υπό τη σκέπη του Enternity είναι γεγονός. Και είναι ψυχοφθόρο όπως κάθε άλλο κείμενο Αφόρητοι. Τουλάχιστον η ανθρωπότητα προσφέρει σταθερά απογοήτευση.

Είμαι η επόμενη άχρηστη πληροφορία που θέλει την προσοχή σας

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 2.5 “Before The Fall” Patch Notes Are Enormous
Τι συμβαίνει όταν κάνει την εμφάνισή του κάποιο patch και μάλιστα στο PC; Κατά κανόνα κανείς δεν δραπετεύει από ένα κατεβατό σημειώσεων που εμφανίζεται μπροστά του και περιλαμβάνει τις αλλαγές που φέρνει το νέο patch. Εναλλακτικά εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και link προς τις αναλυτικές πληροφορίες. Πώς θα το κάνουμε πιο συναρπαστικό; Πως θα δημιουργήσουμε click bait; Μα φυσικά θα πούμε ότι οι σημειώσεις του patch είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σε έκταση. Και αναρωτιέται κανείς, ποιος μη άμεσα ενδιαφερόμενος αξιοποιεί τέτοιες χρυσές ευκαιρίες να διαβάσει σημειώσεις για διορθώσεις;

The Order: 1886 Download Size Revealed: Almost 30 GB
Κάτι μας λέει ότι θα δούμε ξεχωριστή είδηση για το installation size (λες και θα είναι διαφορετικό) μόλις βάλει κάποιος και την έκδοση σε BD στην κονσόλα του.

Japan Finally Gets its Own PlayStation Blog
Ε ναι. Επιτέλους. Δηλαδή…πού πας τόσο καιρό χωρίς PS Blog αγαπητή Ιαπωνία; Τώρα είμαστε ήσυχοι πάντως.

Uncharted 4: A Thief’s End Render Shows a Really Sexy Nathan Drake
Διότι η ουσία είναι πάνω από όλα. Αμέσως μετά τα sexy renders.

Why was the Paracel Storm Easter egg removed from Battlefield 4?
Μήπως φταίει η σκιώδης κυβέρνηση; Ξύπνησε η λευκή αρκούδα; Έκανε κατακόρυφο ο πύργος του Eiffel; Αμείλικτα ερωτήματα που δικαίως στέκονται δίπλα στους λόγους που οδηγούν στην αφαίρεση ενός easter egg.

40 people working on Tekken X Street Fighter
Το game development μάλλον είναι θέμα κιλών. Άρα όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. 40 είναι περισσότεροι από πριν, άρα κάτι καλό έχει γίνει. Ας το ανακοινώσουμε στην ανθρωπότητα!

Three new achievements added to Sunset Overdrive which is also 40% off
Και ρωτούμε. Από πότε η προσθήκη τριών achievement μπαίνει μπροστά από έκπτωση 40%;

Iwata: “Wii U is Not Over Yet,” With Unannounced Titles to be Revealed
Απίστευτο. Υπάρχουν τίτλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη στις μέρες μας; Τι μασονία είναι αυτή πια;

The Witcher 3: Wild Hunt contains 16 hours of sex scene mo-cap data
Φέτα μακράς ωρίμανσης ο κλάδος.

Επίσης…ενθουσιάζομαι εύκολα

Microsoft Will Announce Something “Very Exciting” at Major Event Next Week
Πριν το event της Microsoft που έλαβε χώρα στις 21 Ιανουαρίου υπήρχε το…hype για το event της Microsoft. Και οι “ειδήσεις” ότι “κάτι συναρπαστικό θα ανακοινωθεί”. Ο εκπληκτικός δημοσιογράφος τρώει χρόνο από τη ζωή για να πει ότι άνθρωπος της Microsoft δήλωσε ενθουσιασμός για τα σχετικά. Ο ίδιος δημοσιογράφος διευκρινίζει για όσους ήλπιζαν να βρουν και πληροφορία στην είδηση πως δεν ειπώθηκε κάτι άλλο. “αλλά όντως φάνηκε ενθουσιασμένος”. Σε τι διαφέρει αυτό από το να γράφουμε κείμενο για ένα σκυλάκι που κουνάει την ουρά του από τη χαρά;

EA Excited for the Future on All Platforms, Optimistic About Xbox One Exclusive Service EA Access
Η EA είναι ενθουσιασμένη για τα πάντα λοιπόν. Και ο κόσμος έχει δικαίωμα να ξέρει. Δεν θα φιμώσουμε εμείς τα στόματα των λογίων.

Στον ελεύθερό μου χρόνο είμαι “private dick”

Battlefield: Hardline ESRB Rating Reveals Stealth Gameplay, Violence and Gore Aplenty and Drugs
Ποιος να το έλεγε ότι μοντέρνο shooter θα έχει μια δόση stealth αλλά και, άκουσον άκουσον, βία; Όλα αυτά αποκαλύπτονται στην αιτιολόγηση της ESRB για το rating και, φυσικά, τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή του δαιμόνιου συντάκτη. Μόνο τα σημαντικά.

God of War 4 for PS4 Might be Announced at the Next PlayStation Experience
Προφανώς και κάτι έχουμε χάσει από το σύγχρονο ορισμό του Editorial. Ως τέτοιο παρουσιάζεται το κείμενο που εικάζει (σχετικά ρεαλιστικά τουλάχιστον) πως το επόμενο God Of War θα ανακοινωθεί στο επίσης φημολογούμενο επόμενο PlayStation Experience. Η “έρευνα” βασίζεται απλά στα ίδια tweets του Sony Santa Monica Studio που αναφέρθηκαν στην ειδησεογραφία, τα tweets δηλαδή που λένε ότι κάτι υπάρχει στο πρόγραμμα για το God Of War αλλά θα μάθουμε μετά την E3.

Όταν δουλεύω όμως, δουλεύω τους πάντες

Watch Dogs was not perfect in any way, Watch Dogs 2 will take more risks, says dev
Ubisoft Developer Reckons Watch Dogs has "a Lot of Room for Improvement"
Ως συνήθως, όταν το ζητούμενο είναι να πιάσουμε στόχο, δεν είναι και πολύ χαριτωμένο να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Όταν περάσει η κρίσιμη περίοδος (κοντεύει ένας χρόνος πια) πουλάμε αυτήν την παραδοχή ως ρεαλισμό και μετριοφροσύνη. Πέραν του ότι είναι αστείο ότι στο τελευταίο συνεισφέρουν και τα game media, είναι αδύνατο να μη σταθούμε σε ατάκα που προκύπτει κατά τη συνέντευξη για το μέλλον της σειράς: “Ετοιμάζοντας το πρώτο παιχνίδι, η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που θα κάνει τους παίκτες να θέλουν κάτι άλλο”.

Valve's economist is the new finance minister of Greece
Φυσικά και θα αναφερθεί ο διορισμός του κ. Βαρουφάκη σε gaming media. Διότι η εξέλιξη αυτή δεν αντλεί βαρύτητα από το ποιόν του νέου υπουργού, από τις απόψεις του ή οτιδήποτε άλλο. Όχι. Αντί αυτού η εξέλιξη είναι σημαντική επειδή ο ίδιος άνθρωπος είχε εργαστεί κάποτε και στη Valve. Αν η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από την Blizzard, θα βλέπαμε ανακοινώσεις για το The Voice στα ξένα game media; Για να ξέρουμε…

The Order: 1886 Is Actually Quite Innovative; it’s Time to Shelve that Boring, Generic Excuse to Bash it | DualShockers
Το παρόν είναι η κορωνίδα της στήλης και έχει τα φόντα να κρατήσει το αξίωμα για καιρό ακόμη. Όχι επειδή στηρίζει το The Order: 1886. Έτσι κι αλλιώς ο τίτλος της Sony είναι αφορμή για το εκπληκτικό αυτό άρθρο που, στην πραγματικότητα, ασχολείται με το τι εστί καινοτομία και τι επανάσταση. Ο φιλόδοξος συντάκτης οπλίζεται με ορισμούς από λεξικό και καταλήγει ότι το μόνο που χρειάζεται για να θεωρηθεί κάτι καινοτόμο είναι να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με τρόπου που δεν έχει ξαναγίνει. Και το πρώτο παράδειγμα που φέρνει με βάση το The Order: 1886; Ότι είναι το πρώτο που συνδυάζει βικτοριανή Αγγλία, ιππότες και εξωγήινους.

Όταν λοιπόν βρεθείτε θαμμένοι στην έρημο, σε κάποιο θύλακα με αέρα, και εκεί αρχίσετε να γράφετε αποχαιρετιστήριο γράμμα με το αριστερό, δεν θα είστε άτυχος αριστερόχειρας αλλά “καινοτόμος” αριστερόχειρας. Άλλωστε ποιος έχει ξαναγράψει γράμμα κάτω από κιλά άμμου;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
19 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • billbig
    • Θα έχει επικό ενδιαφέρον να ανακαλύψουν το Αφόρητοι όλοι οι "κραζόμενοι" σε αυτό.

      Γέλια και παστέλια.

    • Original
    • Για ακόμα μία φορά ωραίο και ευχάριστο κείμενο από τον Μίστερ Βέζαρο.... και όντως δίνει πόνο... το θέμα είναι ότι περισσότερα από αυτά τα άρθρα έχουν "ανέβει" και στο αγαπημένο μας Enternity και τουλάχιστον για εμένα και ίσως και για άλλους αναγνώστες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον... το νόημα όμως δεν το καταλαβαίνω.... τελικά... είναι βλάκες εκείνοι που τα διαβάζουν; Είναι βλάκας ο συντάκτης/ες που τα γράφουν;;; Είναι και το Enternity click bait;;; (που για εμένα ΔΕΝ τίθεται τέτοιο θέμα για να το ξεκαθαρίσω). Τελικά πρόκειται -πλέον- για αυτοκράξιμο;; Αυτοκριτική;;; Τι θέλει να πει εντέλει ο "ποιητής";;;;

      Τροφή για σκέψη...

    • Chased
    • Ζμπάθα με Μάνο! Εξαιρετική η σύλληψη της ιδέας για το είδος του κειμένου, καλές οι επιλογές σου κι εδώ, αλλά...είχες και καλύτερες επιλογές πιο παλιά στα αντίστοιχα κείμενα.
      Θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς τους τίτλους και κάποια από τα νέα μέσα στα κείμενα που σατιρίζεις αυτήν τη φορά, δεν αξίζανε να μπουν στη λίστα. Σόρρυ κιόλας! :Ρ

      My two cents.

    • yaponvezos
    • @Original

      Το ζήτημα της στήλης είναι η στόχευση πρωτίστως των απανταχού game journos και το κριτήριο με το οποίο αξιολογούν τις εξελίξεις, τον τρόπο με τον οποίο τις χωρίζουν σε σημαντικές και μη. Μοιραία αυτό συνδέεται με τον αναγνώστη διότι δεν παίζει ρόλο μόνο το κριτήριο του συντάκτη αλλά και η σιγουριά και συνείδηση ότι κάποια πράγματα απλά πιάνουν στον κόσμο.

      Για εκείνα που θεώρησες ενδιαφέροντα, δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν ξέρω καν ποια είναι. Αυτό που μπορώ να πω γενικότερα πάντως είναι πως πάντα υπάρχει κόσμος που θα θεωρήσει ενδιαφέρον το οτιδήποτε. Όπως το τι έφαγε η Μενεγάκη. Το αισθητήριο του κόσμου δεν είναι αυτόματη εγγύηση.

      @Chased
      Δεν είναι κάθε μέρα γιορτή. Εκ των πραγμάτων κρέμομαι από την επικαιρότητα. Από τη μία. Από την άλλη κρέμομαι από τα νεύρα μου. Volatile και τα δύο, οπότε προκύπτουν σκαμπανεβάσματα. Μερικές φορές σκέφτομαι πάντως απλά να περιλαμβάνω λιγότερα. Επιπλέον με βασανίζει το γεγονός ότι κάποια πραγματάκια που εξ αρχής δεν ανεβαίνουν ως ειδήσεις, αλλά ως αναλύσεις/άρθρα, με θίγουν τόσο πολύ που ίσως και να αξίζουν κατεβατό από μόνα τους.

    • Original
    • Ναι αλλά δεν μου απάντησες τελικά... είναι βλάκες αυτοί που κάποια από τα παραπάνω τα βρίσκουν ενδιαφέροντα άρθρα;;; Για παράδειγμα το The Order: 1886 Download Size Revealed: Almost 30 GB αυτό δεν είναι ενδιαφέρον για κάποιους αναγνώστες;;;; Επίσης να επισημάνω... ότι κάποια από τα παραπάνω έχουν μεταφερθεί και στο Enternity....

      Τώρα όσο για το "αισθητήριο του κόσμου δεν είναι αυτόματη εγγύηση" δεν το κατάλαβα... δεν πειράζει.... πάντως μερικά εμένα με πιάνουν... όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση και ας μη κατάλαβα πολλά...

    • Silverblade
    • Καλή αρχή Μάνο! Η είδηση για το Βαρουφάκη πάντως για μένα είναι valid. Προφανώς η ανάμιξη του με τη Valve δεν είναι απαραίτητα το highlight της καριέρας του (ούτε κάτι το ασήμαντο όμως, είναι απλά δουλειά για μια γνωστή εταιρεία). Για έναν μη gamer όντως δε λέει και πολλά πράγματα. Αντίθετα, από την οπτική ενός gamer είναι αξιοσημείωτο γεγονός, Πόσοι από τους υπουργούς που ξέρουμε έχουν αναμιχθεί με τη δημιουργία videogames;

    • yaponvezos
    • @Original

      Αφού είπα ότι δεν ήξερα σε ποιο από όλα αναφέρεσαι για να απαντήσω συγκεκριμένα. Αφού λοιπόν ανέφερες το ζήτημα του file size, το πρόβλημα είναι με τη μεταχείριση της πληροφορίας, η οποία αντιμετωπίζεται ως σημαντική αποκάλυψη ενώ είναι ένα απλό τεχνικό χαρακτηριστικό αν θες. Συν τοις άλλοις, όσο τεράστιο και αν είναι ένα παιχνίδι, αν ο gamer το θέλει, θα το αποκτήσει και θα φροντίσει να κάνει χώρο στο δίσκο του. Τέτοιου είδους "αποκαλύψεις" είναι απλά πολύ κακό για το τίποτα. Σκέψου ότι ο ίδιος ο publisher δεν κάνει κόπο να προχωρήσει σε κανονική ανακοίνωση, να στείλει δελτίο Τύπου ή κάτι ανάλογο για τέτοια πράγματα. Ποτέ.

      Για το αισθητήριο που λέω, εννοώ πως το ότι κάτι ενδιαφέρει ορισμένο αριθμό ατόμων, δεν το καθιστά ουσιαστικό ή αξιόλογο. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο και είναι από ανούσια έως παράνομα. Με λίγα λόγια λέω ότι η ύπαρξη ενδιαφέροντος δεν χαρακτηρίζει την πληροφορία.

      Για το ότι κάποια από αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί και στο Enternity. Συμβαίνει. Παράξενο σου φαίνεται ότι συμβαίνει ή ότι αξιολογώ διαφορετικά τις ειδήσεις σε σχέση με το ίδιο το Μέσο που φιλοξενεί τη στήλη μου; Διότι το πρώτο είναι θέμα προτιμήσεων του κοινού και το δεύτερο απλό παράδειγμα δημοκρατίας.

      @Silverblade
      Το γεγονός ότι έχει τέτοια προϊστορία ο Βαρουφάκης είναι όντως ενδιαφέρον για τα δεδομένα της πολιτικής, όχι όμως κάποιου είδους επιτυχία για τη βιομηχανία του gaming. Πόσο μάλλον όταν η δουλειά του ανθρώπου στη Valve δεν ήταν τόσο κοντά στη δημιουργία. Οικονομικά μοντέλα δημιουργούν και στην EA αλλά δεν ξέρω κανέναν που να θεωρεί τους εμπνευστές τους μετέχοντες στη δημιουργική διαδικασία. Παίζει ρόλο, μέσα σε όλα, και το γεγονός ότι ως Έλληνες έχουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) αυτό το περίεργο ψώνιο να κάνουμε τους εθνικά υπερήφανους με τον ιδρώτα άλλων. Υποσυνείδητα κιόλας. Το πρόβλημά μου δεν είναι η είδηση, αλλά το γιατί εμφανίζεται εκεί που εμφανίζεται.

    • Original
    • Στο θέμα της δημοκρατίας θα συμφωνήσω στο 110% ωστόσο εγώ δεν ανέφερα ότι επειδή κατά κάποιο τρόπο κράζεις και τους συνεργάτες σου θα έρθει ο μπαμπούλας (Παπαπαύλου :P) να σε φάει.. αν αυτό εννοείς με τη Δημοκρατία. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που αφορά τους συντάκτες που γράψουν αυτές τις "ειδήσεις" (όπως λες) στο Enternity και μας προσφέρουν ενημέρωση. Όπως αναφέρω και πιο πάνω, δεν μου απάντησες, εκείνοι που ενδιαφέρονται για τα παραπάνω σε ποια κατηγορία αναγνωστών ανήκουν κατά τη γνώμη σου;;; Όχι του γούστου σου πάντως:P

      To file size και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τίτλου προσωπικά με ενδιαφέρουν πολύ, θέλω να ξέρω αν θα τον αγοράσω retail πχ για να εγκαταστήσω το game από το δισκάκι ή αν θα τον αγοράσω ψηφιακά, θέλω να μάθω από πριν αν έχει pre-load, θέλω να διαβάσω (στα σχόλια) τη γνώμη των υπολοίπων αναγνωστών. Φίλε μου, αν στηριζόταν ο ειδικός Τύπος μόνο στα δελτία Τύπου μάλλον όλοι θα είχαν κλείσει τα μαγαζάκια τους. Για εμένα είναι ουσιαστική πληροφορία να μάθω λεπτομέρειες για κάποιο mode ενός ΑΑΑ τίτλου, με ενδιαφέρει να μάθω τι θα ανακοινώσει ένα μεγάλο στούντιο στο μέλλον σε κάποιο event, με ενδιαφέρουν οι απόψεις των developers για κάποιον επερχόμενο ΑΑΑ τίτλο.

      Τώρα το αν σε αφήνουν παγερά αδιάφορο όλα αυτά, είναι πραγματικά δικαίωμα σου, γιατί από ό,τι κατάλαβα, ουσιαστική αποκάλυψη για εσένα είναι μόνο όταν ανακοινωθεί το PS5, το Wii U2, το Xbox TWO κτλ κτλ. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί αναγνώστες σαν και εμένα που θέλουν να μαθαίνουν κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως πχ θέλουν να διαβάζουν τις αναλύσεις του DF. Μπορεί λοιπόν ο παραλληλισμός σου με την Μενεγάκη να με έκανε να γελάσω (να σαι καλά!) , αλλά στη παρούσα φάση νομίζω πως είναι άκυρος. Δικαίωμά σου λοιπόν να αξιολογείς όπως θέλεις την κάθε είδηση, απλά σαν αναγνώστη μη με αδειάζεις -άθελα σου- σε παρακαλώ :)

    • yaponvezos
    • @Original

      Το παράξενο με αυτά τα λοιπά παραδείγματα που αναφέρεις (pre-load, mode specific stuff, DF, dev diaries και απόψεις κ.λπ.) δεν έχουν συμπεριληφθεί ποτέ σε στήλη Αφόρητοι. Εξαίρεση αποτελούν τα teasers θεωρητικών ανακοινώσεων που δεν προσφέρουν ποτέ πληροφορία, αλλά μόνο hype. Τέτοια συμπεριλήφθηκαν πολλές φορές. Συνεπώς μπήκες στη διαδικασία να με χρεώσεις ότι θεωρώ ανούσια πράγματα που δεν καυτηριάζω έτσι κι αλλιώς και με βάση αυτά να φτάσουμε στο θεωρητικό άδειασμα αναγνωστών.

      Όσο για τα των δελτίων Τύπου, δεν εξηγήθηκα επαρκώς. Μας έρχονται εκπληκτικά ανούσια ως δελτία Τύπου. Συμβαίνει πολύ συχνά. Τα ίδια μυαλά που αποφασίζουν να κάνουν το inbox μας να σκάσει για να μάθουμε ποιον θα δάγκωνε πρώτα ένας ποδοσφαιριστής αν γινόταν zombie, δεν κάνουν τον κόπο να ασχοληθούν με το installation file size. Η ιστορία με τον ποδοσφαιριστή δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου.

      Επειδή προσπαθείς να αποσπάσεις κάποιο χαρακτηρισμό μου για τον Α ή Β τύπο αναγνώστη, μην περιμένεις κάποιου είδους επίθετο γιατί δεν υπάρχει. Η στήλη, by design, καυτηριάζει πάνω από όλα το σκεπτικό των gaming media και πολλές φορές συγκεκριμένων game journos. Έτσι σχεδιάστηκε και αυτό κάνει σταθερά από πέρυσι. Διότι ο αναγνώστης μπορεί να ασχοληθεί με ό,τι προτιμά και δεν έχει υποχρέωση σε κανέναν. Τα media όμως έχουν υποχρέωση απέναντι στον αναγνώστη. Και η στήλη αυτή υπάρχει ως αντίδραση στην καταπάτηση αυτής της υποχρέωσης.

      Όπως είπα και παραπάνω, δεν στέκομαι απλά στην είδηση, αλλά στο κίνητρο πίσω από τη δημοσίευσή της και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο μέσος αναγνώστης. I'm weird like that.

    • Original
    • Είπαμε δικαίωμα σου να αντιμετωπίζεις την κάθε είδηση όπως νομίζεις, μπορεί εσύ να τα θεωρείς όλα αυτονόητα. Δεν υπάρχει επίθετο, έχεις δίκιο. Αλλά τα παραδείγματα που αναφέρω παραπάνω δεν είναι τυχαία. To file size πχ συνδέεται άμεσα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τίτλου, επίσης αναφέρθηκα στο άρθρο για το WD2 (όσον αφορά στο τι λένε οι devs για τον επόμενο τίτλο τους) κάποια μπορεί να είναι αυτονόητα, το hype και η ανάλυση είναι και αυτά μέσα στο "παιχνίδι", πράγματα που τα καυτηριάζεις έτσι και αλλιώς. Γι αυτό λοιπόν επεκτάθηκα λίγο παραπάνω και μίλησα για pre-load, mode κτλ.

      Δεν θα σου κρύψω, ότι για τη στήλη "αφόρητοι" έμαθα ότι υπήρχε όταν εμφανίστηκε το βίντεο της ανακοίνωσης πως Enternity και Αuthority γίνονται ένα... το googlαρα λοιπόν και διάβασα πολλά πράγματα που έχεις γράψει στο παρελθόν. Και αυτό που πρόσεξα είναι ένα μακρόσυρτο ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P Αυτό κάνεις, (ξανά λέω) είναι δικαίωμα σου. Τα media έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν τον αναγνώστη. Συμφωνώ απόλυτα! Θα σου πρότεινα όμως, να δώσεις περισσότερο βάση στο ότι το κοινό κρίνει ποιο είναι το κίνητρο πίσω από κάθε πληροφορία και το κάθε site κρίνεται με το πέρας του χρόνου από το αποτέλεσμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει η στήλη σου. Απλά αν θέλεις να είσαι ή να γίνεσαι -κατά κάποιο τρόπο- "αιρετικός" και να ξεχωρίσεις από τη μάζα, μπορείς αντί να κράζεις τα ξένα media και κατ επέκταση τα ελληνικά (και με έμμεσο τρόπο τα "πρόβατα" που διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις ελα αυτό δεν εννοείς; μεταξύ μας τώρα). Να κράξεις αυτό καθ αυτό τις εταιρείες που μπορεί να προσφέρουν ανεπαρκείς υπηρεσίες πχ.

      Δεν περιμένω λοιπόν να αναφερθείς με συγκεκριμένο επίθετο για τους αναγνώστες που βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσες κάποιες από τις παραπάνω πληροφορίες... ίσως το ερώτημα μου πάνω σε αυτό να ήταν και ρητορικό.... Άλλωστε είπαμε η στήλη σου αποτελεί ένα μεγάλο ΚΡΑΑΑΑΑ!!!! Εν κατακλείδι νιώθω ότι αδειάζεις με αυτο τον τρόπο έναν μεγάλο αριθμό αναγνωστών (άποψη μου είναι) και ουσιαστικά αναφέρεις ότι όσα media αναπαράγουν τα παραπάνω νέα είναι click baits! End of story και thats all folks!

    • iankysyrath
    • ημουν φαν του βεζου απο το Gamepro οταν ηταν με μακρυ μαλλι, οπως φαινεται συνεχιζω να μαι φαν!μ αρεσει η χολη!

*