Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Τον τρυγάνε τον πυκνωτή

Είναι γεγονός ότι κάθε σχεδόν φυσιολογικός άνθρωπος έχει χίλιες σκοτούρες και δεν μπορεί να χάνει το χρόνο του αφιερώνοντάς τον σε ανούσια πράγματα. Το πρόβλημα με την απλή αυτή παραδοχή είναι ότι αυτή η στήλη απαιτεί να αφιερώνουμε αυτό το χρόνο και να ξεχωρίσουμε μισητές, απλές, καθημερινές, σιροπιαστές δημοσιογραφικές αστοχίες και τα συνοδευτικά άλματα λογικής (συνήθως το πρώτο προϋποθέτει το δεύτερο).

Άλλαξε και ο μήνας και πρέπει να πιάσουμε στόχο σε κάψιμο κυττάρων παντός είδους.

Η σκέψη είναι που μετράει

Blizzard will possibly “consider” Warcraft 4 after StarCraft 2: Legacy of the Void is out the door
Είμαι μια εταιρεία με γεμάτα χέρια. Μόλις τα χέρια μου αδειάσουν μπορεί και να ασχοληθώ με ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα μου. ΕΚΠΛΗΞΗ.

Παγκοσμίως πρώτοι στην Ελλάδα

Forza Motorsport 6 File Size Spotted on Xbox Store, Largest Download Size Ever for Forza Motorsport
Για αρχή, ο μεσότιτλος είναι πραγματική ατάκα. Που ειπώθηκε στα σοβαρά.

Σας δίνουμε λίγο χρόνο.

Τώρα που πέρασε το πρώτο σοκ, προχωράμε.

Λοιπόν ο όγκος του Forza Motorsport 6 είναι πολύ μεγάλος. Τόσο μεγάλος που ξεπερνά των όγκο κι άλλων παιχνιδιών. Και όχι όποιων παιχνιδιών να ‘ναι. Εδώ κάνουμε πρωταθλητισμό. Ξεπερνά την προϊστορία του…εαυτού του. Διότι ως γνωστόν όσο τα assets βελτιώνονται, κανείς, μα κανείς όμως, δεν περιμένει ένα παιχνίδι να πιάνει περισσότερο χώρο από παλαιότερες κυκλοφορίες της ίδιας σειράς. Είναι σαν να μένεις έκπληκτος που το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ είναι μικρότερος χρόνος από το προηγούμενο ρεκόρ.

Αν ήσουν λουλούδι, τι λουλούδι θα ήθελες να είσαι;

Είθισται, συνήθως με κεφαλές εταιρειών, να καλλιεργούνται personality cults, βάσει των οποίων οι επικεφαλής αυτοί δεν αποκλείεται να έχουν το αλάθητο του πάπα και θεϊκή διορατικότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται καν να το επιχειρήσουν. Υπάρχουν τα media για τέτοιες δουλειές. Ανεβάζοντας κάποιον στα ύψη, μπορούν να προσποιούνται ύστερα πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ξεστομίσει είναι σημαντικό. Ιδού.

Phil Spencer Would Like Lost Odyssey and Blue Dragon on Xbox One Via Backwards Compatibility
Το backwards compatibility είναι κοντά. Είμαι το αφεντικό που ρυθμίζει τα του Xbox, άρα και την υποστήριξης των παλαιότερων τίτλων. Ελπίζω να υποστηριχθεί το Α ή το Β. Από ποιον; Από εμένα. Διότι μιλάμε για games με δικαιώματα που ανήκουν στην Microsoft. Ελπίζω όμως. Γράψτε το πουθενά και από αύριο θα αρχίσω να ελπίζω και για τίποτα άλλο. Μιλάμε.

Phil Spencer Would Like to See Halo: Reach on Xbox One via Backwards Compatibility
Α ναι. Αφού τα πήγαμε καλά με την προηγούμενη ατάκα, πέρασε ένας μήνας και κάτι, πάμε πάλι. Σήμερα ελπίζω λοιπόν να υποστηριχθεί από τον εαυτό μας άλλος ένας τίτλος μας. Το σασπένς είναι έντονο.

Xbox Head Phil Spencer Expects a PS4 Price Drop Coming to the West Soon
Σήμερα λέω να μην το ρίξω στην ελπίδα. Θα μας πάρουν και χαμπάρι. Εικάζω λοιπόν κάτι για τους άλλους. Αφού λοιπόν γράφετε τα άλλα, γράψτε και αυτό.

Xbox Boss Phil Spencer Believes Halo Can “Be Around 20 Years from Now”
Νομίζω ότι μπορώ να στραφώ πάλι στην ελπίδα. Αυτήν τη φορά ελπίζω κάτι συγκλονιστικό, κάτι που κανείς δεν το έχει σκεφτεί, ελπίζω να αντέξει για δεκαετίες το μεγαλύτερο franchise της εταιρείας μου για το Xbox. Άλλη φορά μπορεί να αποκαλύψω ότι εύχομαι μακροζωία και στα Windows. Άντε και στα Office.

Xbox head Phil Spencer doesn’t believe in talking down his competitors
Έτσι. Διότι η ευγενής άμιλλα είναι είδος προς εξαφάνιση έτσι κι αλλιώς. Για αυτό κάνει εντύπωση.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Is Sony’s Shuhei Yoshida’s Favorite Metal Gear Game
Ναι αλλά το αγαπημένο του χρώμα ποιο είναι;

Bloodborne was a big risk, Sony will “absolutely” work with From Software again
Στιγμές duh. Πρώτον. Κάθε παραγωγή είναι ρίσκο. Οι επιχειρήσεις υπάρχουν για να το αναλαμβάνουν. Δεύτερον. Η From Software είναι η μόνη που κατέχει το συγκεκριμένο είδος gameplay και έγινε συνεργασία για να υπάρχει αποκλειστικότητα σε κάτι τύπου Souls αλλά και επειδή η Sony έχασε κάποτε μέσα από τα χέρια της, οικειοθελώς κιόλας, τα δικαιώματα διανομής της σειράς της Bandai Namco. Αλλά η αναφορά του προφανούς αντιμετωπίζεται ως απόφθεγμα του Κομφούκιου.

Sony would “like to see” a sequel to The Last of Us as much as everyone else
Ποια εταιρεία θα ήταν τόσο τρελή ώστε να θέλει sequel σε μια από τις καλύτερες παραγωγές της στην ιστορία; Αν κρίνουμε από το πόσο συγκλονίστηκε ο κλάδος από την ατάκα του Yoshida, η Sony είναι αυτή η θεότρελη εταιρεία.

“I’d like to see” Gran Turismo PS4 support VR, says Yoshida
Κι εμείς θα θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να γράψουμε και το επόμενο Αφόρητοι. Ένας Θεός ξέρει αν θα μας αφήσει η μοίρα. Είμαστε πραγματικά προβληματισμένοι για το αν θα καταφέρουμε να πείσουμε τους εαυτούς μας.

Τραγικότητα unlocked

Mad Max Will Offer 50 Trophies; Platinum Needs a Lot of Grinding
Χρειάζεται grind και προσπάθεια για Platinum Trophy, ε; ΤΙΛΕΡΕΦΙΛΟ.

The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition English trophies surface
Πρώτο level up. Δεν γράφουμε απλά για την αποκάλυψη trophies (που ως είδηση ήδη διεκδικεί βραβείο αχρηστίας) αλλά για την αποκάλυψη των μεταφρασμένων στα αγγλικά trophies που είχαμε δει πρώτα στα ιαπωνικά.

Assassin’s Creed Syndicate achievement list reveals spoilerific game details
Rise of the Tomb Raider Achievements Revealed, Includes Spoilers for Campaign
Spoilers; Σε achievements/trophies; Είδηση; Νοημοσύνη; Λέγεται Mensa. Όχι Masa.

Until P0wn3d

Shuhei Yoshida Explains Until Dawn’s Weak Marketing Push
Sony was surprised by the “positive reaction” to sleeper hit Until Dawn
Η απλή πραγματικότητα είναι ότι η Sony έκανε κακό υπολογισμό στην περίπτωση του Until Dawn, το οποίο και αδικείται εμπορικά σε σχέση με άλλες εσωτερικές της παραγωγές. Κάπως πρέπει να εξηγηθεί αυτό δημοσίως (κι επειδή αυτά δεν εξηγούνται δημοσίως κάνουμε ότι οι γενικότητες είναι εξήγηση). Αναμενόμενο το PR management από μια πολυεθνική. Οι υπόλοιποι τι ακριβώς κάνουν όταν μεταφέρουν στον αναγνώστη τις γενικότητες αυτές αποτυγχάνοντας ακόμη και να υπονοήσουν ότι η Sony έκανε κακό υπολογισμό;

Until Dawn Tops The Trending Games on Youtube for August
Βρήκαμε νέα μεταβλητή. Αν δηλαδή γίνει trending topic η Έφη Θώδη στην Ελλάδα, αυτό θα πρέπει να ερμηνεύεται ως εμπορική επιτυχία κάποιου είδους; Αν ναι, να μας το πείτε να φύγουμε.

Until Dawn’s script was 10,000 pages long
Άλλη μια κλασική περίπτωση της νοοτροπίας “όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερα”. Η υπομονή είναι μια λέξη όμως και χωρά στη γωνιά μιας σελίδας.

Jalopeño

New Halo 5: Guardians trailer will drop today
Κάτι σαν την ανακοίνωση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει το απόγευμα της ίδιας μέρας την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

343 Industries Has Started Writing and Planning for the Next Halo Already
Σε λίγο θα μας πουν ότι υπάρχει πλάνο και για κάθε μεγάλο franchise. Ή απλά θα μας πουν για νέο ότι ξεκίνησε η ανάπτυξη του επόμενου Call Of Duty.

Master Chief won’t take his helmet off in Halo 5: Guardians
Αυτό λέγεται Platinum Trophy. Αυτό λέγεται επίτευξη κάθε achievement στην πλάση. Αυτό λέγεται διερευνητική δημοσιογραφία. Αυτό είναι για Πούλητζερ. Ναι. Με ήτα.

Αμυγδαλές θα βγάλει ή θα περιμένουμε το επόμενο Xbox;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*