Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: “Μιας και είπες κρέας”

Δείτε τον τίτλο. Ξέρετε σε τι αναφέρεται. Αν όμως δεν ξέρετε, τότε σας περιμένουν μεγάλα…πράγματα στις επόμενες γραμμές.

Τόττης Ποιότης

MGS5's seedy Quiet figure has squeezable boobs
Metal Gear Solid 5′s Quiet doll to feature soft, manipulatable breasts
Είναι το θέμα/είδηση που όλοι ονειρεύονται. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι το Eurogamer το είχε και για “πρώτο όνομα” στη σελίδα για μια ολόκληρη μέρα. Το γεγονός ότι τα στήθη της Quiet στη φιγούρας της PlayArts θα είναι μαλακά τράβηξε το ενδιαφέρον μέσων που ωρύονται παραδοσιακά για την καταπολέμηση του σεξισμού κ.λπ. Εδώ όμως αποφεύγονται τα σχόλια ουσίας. Αντί αυτού αναφέρεται ότι η φιγούρα του Raiden, την οποία έδειξε ο Hideo Kojima μετά από εκείνη της Quiet, δεν έχει κάτι μαλακό πάνω της αλλά μία από τις φωτογραφίες ήταν…περίεργη. Το καλύτερο όλων; Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με την Konami για εξασφάλιση δήλωσης.

Ελπίζουμε να απαντήσει με “ΝΕ ΤΙ;”.

No new Nintendo console at E3 this year
Μια απορία έχουμε μόνο. Όταν, ένα τρίμηνο πριν, η Nintendo έλεγε ότι θα δείξει το NX στην E3 2016, τι ακριβώς δεν έγινε κατανοητό; Να φανταστούμε πως μόλις μπει το 2016 θα βγει ξανά νέο ότι “θα δούμε το NX στην E3 2016”;

Μπακ του δα Γουΐτσα

The Witcher 3: Wild Hunt Manual Leaks; New Videos Show PS4 Version in Action and More
Θυμάστε εκείνες τις κρύες νύχτες του χειμώνα, πίσω στο 2002, που περιμένατε πως και πως να διαρρεύσει το εγχειρίδιο οδηγιών για το παιχνίδι περιμένατε σαν και τι; Όχι; Ούτε και μεις.

CD Projekt Red Has Been Making Late Tweaks to The Witcher 3's Performance on PS4
Απολαύστε τίτλο. Λέει ότι η CD Projekt RED κάνει κάτι αδιανόητο, εξακολουθεί δηλαδή να βελτιώσει το ίδιο της το software. Επιπλέον λέει ότι αυτό το κάνει για την έκδοση του PS4. Εντός του κειμένου εμφανίζεται μια και μόνο δήλωση του Marcin Iwinski και ο δύσμοιρος λέει ότι τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται βελτιώσεις σε όλες τις εκδόσεις. Ε να μην την πειράξουμε λίγο την πραγματικότητα; Δεν έχει γούστο αλλιώς.

Tomorrow’s Witcher 3 Trailer Will Be “Really Awesome;” Devs Talk Easter Eggs, Killing Innocents and More


Η εφημερίδα της κυβερνήσεως σάς ενημερώνει ότι το αυριανό trailer θα είναι “ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ”.

Γεια σου, Πισιτέσσερο μεγάλε!

Η Sony έχει το πάνω χέρι, αυτή είναι η απλή πραγματικότητα. Το θυμόμαστε, το ζούμε αλλά οοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι. Πρέπει να κάνουμε και το κάτι παραπάνω.

Sorry PS3, Sony Says PS4 Is Very Much the Focus Now
Επειδή πάντα περιμένουμε μια δήλωση για να καταλάβουμε ότι η εταιρεία θα ρίξει το βάρος της στο προϊόν που φέρνει χρήμα και επιτυχίες.

Sony: We've No Concerns About PS4's Christmas Lineup
Θυμάμαι μια χρονιά, στη Χώρα του Ποτέ, όπου ο χρόνος στεκόταν ακίνητος, που είχε βγει ένας platform holder για να πει ότι ανησυχεί για το line up των προϊόντων του. Και τότε ακόμη προτίμησα να πιάσω κουβέντα με τον Robin Williams. Πριν βαρέσει το ξυπνητήρι.

Everything is real, nothing is permitted

Όχι, δεν ξεχάσαμε το Assassin’s Creed: Syndicate.

Assassin’s Creed Syndicate Gets More Lovely Art Showing Characters and More In Handy Wallpaper Form
Ε ναι λοιπόν! Βρήκαμε νέο artwork! Σε wallpaper!

Assassin’s Creed: Syndicate team learning from Unity’s problems
Από πέρυσι λέγαμε ότι είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε ότι η Ubisoft έμαθε από τα περσινά της λάθη (προφανώς έμαθε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια μέσα σε λίγους μήνες), αλλά η αναφορά εδώ έχει άλλο στόχο. Η εταιρεία μπορεί να λέει ό,τι θέλει, είναι άλλο το παιχνίδι που παίζει. Εσύ αγαπητέ δημοσιογράφε, μπορείς να μην γράφεις 100-200 λέξεις κάθε φορά που γεννιέται μια προκάτ δήλωση; Θα το εκτιμήσουμε.

The net remembers

Before Becoming Final Fantasy XV, Final Fantasy Versus XIII Was Announced Exactly Nine Years Ago
Κάποτε σημειώναμε πόσα χρόνια πέρασαν από την ανακοίνωση του Duke Nukem Forever για να κάνουμε πλάκα. Η ονομασία του παιχνιδιού διευκόλυνε κιόλας. Εδώ όμως κάνουμε ότι γιορτάζουμε επέτειο. Όχι μόνο αυτό αλλά μας εξηγείται πως η φετινή χρονιά είναι μοναδική διότι, μετά από 9 χρόνια αναμονής, έστω μέρος του κώδικα του παιχνιδιού τρέχει στα συστήματά μας χάρη στο demo. Αλλά δεν εκτιμάτε.

Capcom’s Yoshinori Ono Teases Street Fighter V for E3 2015: “It’s Looking So Good!”
Τελικά είναι απλός λόγος που είναι πάντα χαμογελαστός ο Yoshinori Ono. Λέει “it’s looking so cool” για το παιχνίδι του και όλοι κάνουν ότι ανοίγουν σαμπάνιες.

Guillermo del Toro studio hired for Fallout 4 cinematic trailer, according to LinkedIn resume
Τότε λοιπόν που ήμουν στη Χώρα του Ποτέ, είχε γίνει και κάτι άλλο. Μου είπαν ότι ένας 3D artist που εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε studio του Guillermo Del Toro, ετοίμαζε ένα trailer για την E3. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Όπως τότε που ενθουσιαστήκατε κι εσείς για ένα άρθρο που δεν είχε δημοσιευθεί, αλλά ήταν τέλειο που το αφεντικό εκείνου που το έγραφε ήταν διάσημος; Αυτό ένα πράγμα.

Αυτήν την εβδομάδα το μενού δεν έχει παράξενο video για το τέλος. Έχει όμως μια είδηση που μας θυμίζει πόση αξία δίνουμε, μέσα στον παραλογισμό μας, σε κάποια πράγματα.

Police called as PlayStation 4 tantrum leads to 'out-of-control' son

Και στα δικά μας;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • ΝΕ ΤΙ;

      Το άρθρο περί FFXV πόνεσε λίγο γιατί η αλήθεια είναι πικρή.. Ούτε φέτος θα δούμε το XV...
      To ότι φτιάξανε νέο επειδή έγινε leak το manual του W3 απλά το αφήνω ασχολίαστο..

    • nkav64
    • Με την ευκαιρία των παιχνιδιών ορισμένων με το στήθος της Quiet, παραθέτω στίχους από ποίημα του πρώην πρωθυπουργού Τσιριμώκου.

      Ήταν τα στήθια σου άσπρα, σαν τα γάλατα
      και μου 'λεγες, γαργάλατα, γαργάλατα

    • Blackstorm
    • Ώπα ρε φίλε. Αγαπημένη ιστορία. Απλά είναι -υποτίθεται του Νόβα, πρωθυπουργού της Αποστασίας και τελικά είναι αστικός μύθος :-).

      Μάνο. Μαλακά βυζιά. Τι δεν καταλαβάινεις;

*