Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντολή /remake στο League of Legends

*
Του χρήστη CorporateB

Πόσες φορές μπήκατε σε ένα game και κάποιος δεν συνδέθηκε ποτέ; Πόσα points χάσατε επειδή κάποιος ήταν AFK από το πρώτο λεπτό; Επιτέλους ήρθε η ώρα να τα ξεχάστε όλα αυτά και να μην αγχώνεστε για το αν θα ξεκινήσετε με αριθμητικό μειονέκτημα. Μετά από άπειρα threads παραπόνων και προτάσεων στα Forums του League of Legends, για τα games τεσσάρων, ή και λιγότερων, εναντίων πέντε ατόμων, η Riot φέρνει μία μεγάλη και ενδιαφέρουσα αλλαγή.
Από το επόμενο patch του League of Legends, patch 6.11, θα μπει στο παιχνίδι μία καινούρια εντολή, η οποία θα δίνει την δυνατότητα να τερματίζετε αμέσως τα παιχνίδια που μία ομάδα έχει αριθμητικό πλεονέκτημα (δηλαδή 4 ν 5). Αυτή η εντολή ονομάζεται Remake, και θα δίνεται πολύ απλά πληκτρολογώντας /remake.

Πώς θα λειτουργεί η εντολή πιο αναλυτικά:
Αν κάποιος παίκτης αποσυνδεθεί ή επισημανθεί ότι απουσιάζει για τουλάχιστον ενενήντα δευτερόλεπτα στα τρία λεπτά αγώνα, και δεν έχει συμβεί ακόμα το Πρώτο Αίμα (first blood), όλοι οι παίκτες της ομάδας που έχει το μειονέκτημα θα λάβουν ένα μήνυμα στη συνομιλία που θα τους προτρέπει να χρησιμοποιήσουν την εντολή /remake, έτσι:
- Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό για να ξεκινήσουν μια ψηφοφορία πληκτρολογώντας την εντολή /remake στη συνομιλία.
- Η ψηφοφορία απαιτεί τουλάχιστον τη θετική ψήφο των δύο από τους τέσσερις παίκτες (το 30% των παικτών που συμμετέχουν στο παιχνίδι).
- Αν 2 ή παραπάνω παίχτες ψηφίσουν θετικά, σε αυτήν την περίπτωση, το παιχνίδι τερματίζεται.
- Το παιχνίδι θα υπολογίζεται ως μη γενόμενο για όλους τους παίκτες που είχαν συνδεθεί σε αυτό και κανείς τους δεν πρόκειται να κερδίσει ή να χάσει ΠΠ/ΠΕ/ΕΜΠ. Επιπλέον, δεν πρόκειται να επηρεάσει την αναλογία Νικών/Ηττών αυτών των παικτών.
- Ο παίκτης (ή οι παίκτες) που αποσυνδέθηκαν, ή ήταν away from keyboard (AFK) από την αρχή του αγώνα θα χάσουν όλους τους ΠΠ που προβλέπονται ή θα χάσουν τον αγώνα προβιβασμού και θα επισημανθούν και από το Leaver Buster.
- Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι premade με αυτούς που δεν συνδέθηκαν από την αρχή του αγώνα.
- Αν μέσα στα 3 πρώτα λεπτά κάποιος πεθάνει από κάποιο monster ή από πύργο, και δεν έχει συμβεί το πρώτο αίμα, τότε πάλι γίνεται να κάνετε remake το παιχνίδι.

Η εντολή /remake θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις ουρές αναμονής κανονικών παιχνιδιών και αγώνων κατάταξης στο Φαράγγι των Επικαλεστών και το Δάσος της Σύγχυσης, εκτός από τα παιχνίδια με bots. Η εντολή αυτή θα ενεργοποιηθεί δοκιμαστικά στο patch 6.11 για τους server της Βόρειας Αμερικής, ενώ λίγες μέρες μετά θα ενεργοποιηθεί σε όλους τους server (euw, eune, κτλπ).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Lacedaemonic
    • Πλάκα μας κάνει η rito; Mετά από 6 χρόνια τώρα θυμήθηκε να κάνει πραγματικά κάτι για το toxicity του LoL... Για κάποιους κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εγώ πάντως την έκανα πρόσφατα μετά απο 5 χρόνια... Τουλάχιστον έφτιαξα ατσάλινα νεύρα...

*