Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Daydream: VR platform από την Google για Android

Πέρασε λίγος καιρός από τότε που οι πρώτες φήμες για μεγαλύτερη ενασχόληση της Google με το VR εμφανίστηκαν και τελικά είχαν βάση. Η εταιρία ανακοίνωσε έτσι το Daydream, τη δική της πλατφόρμα για εικονική πραγματικότητα η οποία παραμένει πιο ταπεινή σε σχέση με τις μεγάλες “κάσκες” σε κονσόλες και PC. Ένα Android N smartphone εξακολουθεί να είναι απαραίτητο όμως θα απαιτούνται συγκεκριμένα sensors και hardware για να μπορέσει να λειτουργήσει. Οι συσκευές που το υποστηρίζουν δεν βρίσκονται ακόμα στην αγορά και θα έρθουν εντός του έτους από τις Samsung, HTC, LG, Xiaomi, Huawei, ZTE, Asus, Alcatel. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μερικά από τα υπάρχοντα apps σε VR mode (π.χ. YouTube, Netflix, The New York Times) είτε να επιλέξετε διαφορετικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες μόνο για το Daydream. Πέραν του Netflix θα υπάρχει συνεργασία και με άλλες εταιρίες για αντίστοιχο υλικό, όπως HBO, Ubisoft κ.λπ. ενώ δεν θα λείπει και η υποστήριξη accessories. Στο παρακάτω video μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο που μοιάζει πολύ με Wii Remote.

  

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*