Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon Quest XII: The Flames of Fate και όλα τα παιχνίδια του franchise που ανακοινώθηκαν το πρωί (trailers)

*
Η Square Enix έκανε μαζικές ανακοινώσεις για πολλά νέα παιχνίδια στη σειρά Dragon Quest όπως το Dragon Quest XII: The Flames of Fate. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά. Το Dragon Quest XII: The Flames of Fate θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές του πλανήτη και θα είναι αρκετά πιο «σκοτεινό», οδηγώντας τους παίκτες να πάρουν δύσκολες αποφάσεις.



AMATA K.K. και Team Asano ετοιμάζουν για λογαριασμό του γνωστού publisher και το Dragon Quest III HD-2D Remake που θα έρθει σε κονσόλες, συνδυάζοντας τρισδιάστατα εφέ σε ένα 2D περιβάλλον. Δείτε το πρώτο trailer.



Νεότερα είχαμε και για το Dragon Quest X Version 6 expansion, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην Ιαπωνία. Το Dragon Quest X Online είναι διαθέσιμο για PS4, Nintendo Switch, PC, Wii U, Nintendo 3DS και browsers και μπορείτε να δείτε το νέο υλικό που έρχεται, μέσα από το παρακάτω trailer.



Το Dragon Quest X Offline ήταν η επόμενη ανακοίνωση του Dragon Quest 35th Anniversary Special Live Stream και θα κυκλοφορήσει το 2022 στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια standalone έκδοση του Dragon Quest X και θα είναι αρκετά εύκολη ακόμη και για αρχάριους παίκτες.



Επόμενο παιχνίδι που ανακοινώθηκε είναι το Dragon Quest Treasures με πρωταγωνιστές τους Erik και Mia από το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά και αυτό το RPG θα εμφανιστεί ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές του πλανήτη.



Τέλος, είχαμε την ανακοίνωση ενός νέου puzzle game για κινητά με λειτουργικό iOS και Android και την ονομασία Dragon Quest Keshi Keshi. Αναμένεται το 2021 στην Ιαπωνία, ενώ αργότερα θα έρθει και προς τη Δύση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*