Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FH2: Πληροφορίες για το VIP Membership & το Car pass

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το VIP Membership και το Car Pass του Forza Horizon 2. Το VIP Membership περιλαμβάνει επιπλέον αυτοκίνητα, πρόσβαση σε αποκλειστικά multiplayer events, ενώ επιταχύνει τα in-game rewards. Από την άλλη, το Car Pass περιλαμβάνει έξι add-on packs (ένα ανά μήνα) με έναρξη της διάθεσής τους τον Οκτώβριο. Τα VIP Membership και Car Pass μπορεί να τα αποκτήσει οποιοσδήποτε, είτε ανεξάρτητα είτε με την αγορά διαφόρων εκδόσεων του παιχνιδιού, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του Xbox.com και του Xbox Live Game Store. Αναλυτικά: To Forza Horizon 2 VIP Membership (€19.99, 50% έκπτωση, ή €9.99 για τα μέλη του Forza Motorsport 5 VIP) είναι κάτι σαν ένα backstage pass στο Horizon Festival και προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο που μπορεί να σας οδηγήσει εκεί.



Τα VIP μέλη θα έχουν αποκλειστικά προνόμια στο Forza Horizon 2, περιλαμβανομένου του VIP Car Pack που περιέχει πέντε αυτοκίνητα. Επίσης, η VIP συνδρομή επιταχύνει 2x τα in-game rewards, δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικά multiplayer events, in-game δώρα από την κοινότητα του Forza και ειδική αναγνώριση, πάντοτε στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Το Forza Horizon 2 Car Pass (€24.99) προσφέρει πρόσβαση σε έξι μηνιαία add-ons, η διάθεση των οποίων ξεκινάει τον Οκτώβριο, ενώ σε κάθε ένα θα περιέχονται πέντε καταπληκτικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, οι κάτοχοι του Car Pass θα λάβουν δωρεάν το 2010 Noble M600. Το Forza Horizon 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και Xbox 360 στις 3 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlayGround

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*