Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Μαντώ κρατάει κατσαβίδι και οδηγάει σαν... μεθυσμένη

*
Καλοκαιράκι μπαίνει σιγά σιγά και ο Δημήτρης έρχεται στο στούντιο με βερμούδα, υποδεχόμενος για ακόμα μια φορά τη Μαντώ. Ένα επεισόδιο που έχει λίγο απ' όλα, με τη Μαντώ να κρατάει.. ένα κατσαβίδι στο χέρι χωρίς κανείς να ξέρει γιατί, να προσπαθεί να καταλάβει τη διαφορά ενός PC και ενός... σκληρού δίσκου, να ανακαλύπτει τι είναι τα smartbands, να σχολιάζει τα μηχανήματα για... cyber sex και στο τέλος να προσπαθεί να οδηγήσει όπως... μόνο αυτή ξέρει, δηλαδή "τοίχο-τοίχο". Εγγυημένο γέλιο για ακόμα μια εβδομάδα!



Και φυσικά, για να μη χάνετε κανένα επεισόδιο του Mad Games and Girls και να βλέπετε όλα τα βίντεο που ανεβαίνουν στο Mad Games and Gadgets, εγγραφείτε κάνοντας εδώ subscribe.

ΥΓ. Αν δείτε το παρακάτω βίντεο, θα καταλάβετε γιατί η Μαντώ κρατάει -τελικά- το κατσαβίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*