Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep06: ASUS ROG Ally, κονσόλες κοτομπουκίτσες και έτοιμοι για "E3"

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο το ASUS ROG Ally που ήρθε στα χέρια μας, τα games του μήνα, το MR Headset της Apple και κονσόλες...κοτομπουκίτσες!

H ώρα για το νέο μας vidcast ήρθε και στο έκτο επεισόδιο συζητάμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας. Αρχικά, μιλάμε για την κάρτα γραφικών MSI RTX4090 Ventus 3X 24G OC που ήρθε στα χέρια μας και θα διαβάσετε σχετικό review στο Enternity.gr την επόμενη εβδομάδα, μαζί με όλες τις σχετικές μετρήσεις που κάνει ο Δημήτρης για αυτήν την κατηγορία προϊόντων. Στο τραπέζι πέφτει και η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Ratchet & Clank: Rift Apart στο PC και το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Ακόμη παρουσιάζουμε το ASUS ROG Ally που έφτασε στα χέρια μας πριν από μερικές ώρες και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο επόμενο διάστημα. Το review ετοιμάζεται για τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η μάχη με το Steam Deck μόλις ξεκίνησε και φαίνεται πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Στη συνέχεια σχολιάζουμε το τι περιμένουμε από την Apple στο WWDC που ξεκινάει την Δευτέρα και γιατί θα είναι σημαντικό το νέο της MR (mixed reality) headset.


Η ώρα των games έρχεται αμέσως μετά, όπου και συζητάμε για τις κυκλοφορίες των Street Fighter 6, Diablo 4 και Final Fantasy XVI που κυριαρχούν στην αγορά των videogames για τις επόμενες 30 ημέρες. Τέλος, κάνουμε αναφορά στα ειδικά cosmetics που προσφέρει η αλυσίδα KFC για το Diablo 4, αλλά και την ειδική κονσόλα σε σχήμα κοτομπουκίτσας που κυκλοφόρησαν στην Κίνα τα McDonalds. Δεν θα γινόταν να ξεχάσουμε, κλείνοντας, και την αναφορά στην περίοδο της "E3" που αρχίζει, με το Summer Game Fest να ανοίγει την αυλαία.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*