Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημιουργία νέας πλατφόρμας για gaming από το Facebook

O Mark Zuckerberg και η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν σήμερα ότι ετοιμάζουν δική τους πλατφόρμα για gaming. Η πλατφόρμα του facebook θα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να φιλοξενεί με μικρές αλλαγές τίτλους που χρησιμοποιούν τη μηχανή γραφικών Unity. Και αν η δημιουργία της πλατφόρμας από μόνη της δεν σας λέει πολλά, αξίζει να σας θυμίσουμε, τόσο την απόκτηση του Oculus VR πίσω στο 2014, όσο και το γεγονός ότι οι περισσότερες μικρότερες κυκλοφορίες αυτήν την περίοδο χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μηχανή γραφικών, γεγονός που σίγουρα θα ενθαρρύνει τους developers να ενσωματώσουν τους μελλοντικούς τίτλους τους στη πλατφόρμα του Facebook. Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, «τρέχει» το πρώτο closed alpha test, στο οποίο μάλιστα μπορείτε να συμμετάσχετε αν θέλετε, συμπληρώνοντας την αίτηση στο παρακάτω link.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*