Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάσκες προσώπου μέσω αυτόματων πωλητών για την Razer στη Σιγκαπούρη

*
H Razer ανακοίνωσε την εγκατάσταση 20 αυτόματων πωλητών για μάσκες προσώπου στη Σιγκαπούρη. Η ενέργεια θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και στόχος της είναι να ενισχύσει την κρατική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. «Η Razer θα συνεχίζει να υποστηρίζει τη Σιγκαπούρη για να προστατευτεί, με μάσκες που θα παρέχονται μέσω αυτόματων πωλητών», σημείωσε ο CEO της εταιρείας Min-Liang Tan. Η Razer έχει ξεκινήσει ήδη να κατασκευάζει μάσκες και να ενισχύει με ιατρικό εξοπλισμό τη μάχη της ανθρωπότητας με τον αόρατο εχθρό. Μέσω των αυτόματων πωλητών, η Razer θα προσφέρει δωρεάν 5 εκατομμύρια μάσκες στους κατοίκους της πόλης, αρκεί να είναι 16 ετών και άνω, ενώ στη συνέχεια οι μάσκες της θα πωλούνται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*