Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 4Κ κανάλι για το UEFA Champions League

*
Ένα νέο κανάλι έρχεται να ανεβάσει επίπεδο τις μεταδόσεις του UEFA Champions League σε ανάλυση 4Κ. Ο λόγος για το Liga de Campeones UHD της ισπανικής Movistar που θα ασχολείται με τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων για την κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαιρικών συλλόγων και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα, 19 Φεβρουαρίου, με τον αγώνα μεταξύ της Lyon και της Barcelona. Αυτή η προσθήκη δημιουργεί το τέταρτο δορυφορικό κανάλι για την Movistar μετά τα Movistar Partidazo UHD, Bein LaLiga 4K και Movistar Formula 1 UHD. To Liga de Campeones UHD θα τοποθετηθεί στη θέση 442 των σχετικών δεκτών της ισπανικής συνδρομητικής τηλεόρασης. Ελπίζουμε σύντομα και στα μέρη μας τέτοιο τεχνολογικό άλμα στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*