Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mozilla μπλοκάρει το Flash

O Firefox θα αρχίσει από τον επόμενο μήνα να μπλοκάρει περιεχόμενο Flash που "δεν είναι απαραίτητο για την εμπειρία του χρήστη", όπως ανακοινώθηκε από την Mozilla. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για το Flash στον Firefox, με την Mozilla να ανακοινώνει επίσης ότι από το 2017 θα υιοθετήσει μια τακτική "click-to-activate", η οποία και θα απαιτεί την έγκριση των χρηστών για την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου flash σε κάποια σελίδα, συνιστώντας στις εταιρείες που χρησιμοποιούν Adobe Flash ή Microsoft Silverlight να "σχεδιάσουν την υιοθέτηση τεχνολογιών HTML το συντομότερο δυνατόν". Η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να μειώσει τα crashes κατά 10%, ενώ θα προσφέρει καλύτερη ασφάλεια, περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερη φόρτωση των ιστοσελίδων και καλύτερη απόκριση του browser.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • @Tanno θα τα πάνε σε HTML5 δεν είναι κάτι... αυτόματα γίνεται. Τα video είναι το μικρότερο πρόβλημα.
      Τα δύσκολα είναι τα sites που είναι εξολοκλήρου δημιουργημένα σε flash. Εκεί πρέπει να γίνει εξ αρχής νέο site.

      πχ δες αυτό που είναι site Ελληνικής Τράπεζας. www.este.gr

      Αναγκαστικά θα τον πιεί.

*