Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto παρουσιάζει το Super Nintendo World των Universal Studios

Κάτοχος κονσόλας Nintendo που δεν γνωρίζει τον Shigeru Miyamoto δεν νοείται, μιας και πρόκειται για τον δημιουργό του Super Mario franchise. Μόλις δυο μέρες πριν, ο Miyamoto παρουσίασε το Super Nintendo World, ένα θεματικό πάρκο που βρίσκεται στα Universal Studios της Ιαπωνίας.

Το πάρκο θα είναι γεμάτο δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Μέσω του wrist band που θα τους προσφέρεται, το οποίο θα συνδέεται με το smartphone τους, θα χτυπάνε συγκεκριμένα blocks για να ξεκλειδώνουν εικόνες και παιχνίδια, να συγκεντρώνουν νομίσματα αλλά και να ενεργοποιούν ένα ειδικό Pow Block για να νικήσουν ένα Koopa Troopa. Ακόμα θα υπάρχουν τέρατα που θα περιφέρονται ανάμεσα στον κόσμο αλλά και piranha plants.


Περισσότερα για το Super Mario World στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*