Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλεκτικό αντίτυπο του The Legend of Zelda για το NES πωλείται έναντι 110 χιλ. δολαρίων!

*
Μια συλλεκτική και σφραγισμένη έκδοση του The Legend of Zelda που κυκλοφόρησε το 1987 για το NES βγήκε σε δημοπρασία και μέχρι στιγμής έχει πετύχει προσφορά 110 χιλιάδων δολαρίων! Το πακέτο είναι μάλιστα συλλεκτικό αφού ανήκει στην κατηγορία των “NES R” και παράχθηκε για λίγους μόνο μήνες στα τέλη του 1987. Η αντικατάστασή της ήρθε στις αρχές του 1988 με τη σειρά Rev-A και η μοναδική σειρά που θεωρείται πιο συλλεκτική από αυτήν είναι η “NES TM”, η οποία εμφανίστηκε σε μόλις ένα αντίτυπο και δύσκολα θα βγει στην αγορά ποτέ. Κάτι τέτοιο κάνει το αντίτυπο του Zelda ιδιαίτερα συλλεκτικό και αξιολογείται από τον οίκο δημοπρασιών με βαθμό 9. Μένει να δούμε τώρα αν θα φτάσει σε αξία το συλλεκτικό αντίτυπο του Super Mario Bros. που πουλήθηκε τον Απρίλιο του 2021 έναντι 660 χιλιάδων δολαρίων. Μπορείτε να δείτε τη δημοπρασία και την πορεία της εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*