Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

100 χιλ. συνδρομητές στο υβριδικό περιβάλλον του ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε πως ξεπεράστηκε το όριο των 100 χιλιάδων συνδρομητών που έχουν μεταβεί ήδη στο νέο υβριδικό περιβάλλον του OTE TV, εκμεταλλευόμενοι έτσι τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και το IPTV. H διαδικασία μετάβασης ξεκίνησε τον Απρίλιο, ενώ μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσει σταδιακά και η απομακρυσμένη μετάβαση των υπολοίπων υφιστάμενων συνδρομητών της υπηρεσίας, μέσω λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές που έχουν ήδη εγκατασταθεί. O ΟΤΕ TV είναι ο πρώτος πάροχος που εισήγαγε την hybrid εμπειρία στην Ελλάδα και από τους πρώτους παγκοσμίως που αναβαθμίζει όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του απομακρυσμένα. Η υβριδική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το router της DSL σύνδεσής τους -οποιουδήποτε παρόχου- και να απολαμβάνουν όλες τις διαδραστικές υπηρεσίες, όπως: να σταματούν το live πρόγραμμα και να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες, μέσα από την υπηρεσία OTE REPLAY TV, που είναι διαθέσιμη για πάνω από 30 κανάλια, να νοικιάζουν ταινίες σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο, σε ανάλυση HD, μέσω της υπηρεσίας OTE CINEMA ON DEMAND και να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Επιπλέον, από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remote PVR). Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η διάθεση on demand ταινιοθήκης, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν, να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*