Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Card game για το Pillars of Eternity

Στο άμεσο μέλλον θα δούμε ένα spinoff card game του Pillars of Eternity, αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε το ποσό που ζητούσε η εταιρεία μέσω της διαδικασίας χρηματοδότησης στο Kickstarter. Το strategy card game που φέρει την ονομασία Lords of the Eastern Reach, αναπτύσσεται από τους: Chris Taylor lead designer του Fallout, Scott Everts designer του Planescape: Torment και τον  John Lewis level artist των Fallout και South Park: The Stick of Truth. Πλέον, όλοι τους είναι μέλη της Zero Radius Games, ενώ ενεργή συμμετοχή στο project φέρεται ότι έχει και η Obsidian Entertainment developer του Pillars of Eternity. Το Lords of the Eastern Reach παίζεται με τη συμμετοχή 2 έως 4 ατόμων και έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας πόλης, την υπεράσπισή της και την ανάθεση αποστολών στους στρατιώτες. Εννοείται πως όποιος θέλει μπορεί να ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον άλλων παικτών. Κάθε γύρος διαρκεί 20 έως 30 λεπτά και το παιχνίδι τελειώνει όταν έχουν παιχτεί όλες οι κάρτες, οπότε οι παίκτες μετράνε το σκορ τους.



Aν όλα πάνε καλά, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο και θα κοστίζει $39. Επιπλέον έχουν τεθεί δύο stretch goals κάτι που μεταφράζεται στο ότι εφόσον συγκεντρωθούν $33,5Κ θα προστεθούν πλαστικά tokens και tiles για το Event Die, ενώ στα $37Κ θα υπάρξουν 8 νέοι ήρωες. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε πως παίζεται το Lords of the Eastern Reach.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*