Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Firefox Send: Αποστολή αρχείων έως 2,5GB μέσα από τον browser

*
Το ίδρυμα Mozilla ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Firefox Send, μιας εναλλακτικής πρότασης στο WeTransfer. Η Mozilla σημειώνει πως η μεταφορά των αρχείων γίνεται κρυπτογραφημένα και με όλη την απαιτούμενη ασφάλεια, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει διαθέσιμο ένα αρχείο. Στα της ασφάλειας, η εταιρεία σημειώνει πως το αρχείο διαγράφεται μόλις το αρχείο κατέβει συγκεκριμένο (μικρό) αριθμό φορών. Οι απλοί χρήστες μπορούν να ανεβάσουν στη διεύθυνση https://send.firefox.com/ αρχεία έως και 1GB, ενώ αν έχουν λογαριασμό Firefox, ο όγκος των αρχείων μπορεί να φτάσει τα 2.5GB. Ο παραλήπτης δεν έχει να κάνει τίποτα παραπάνω από ένα click στο σχετικό link που θα του σταλεί. Προς το παρόν το Firefox Send λειτουργεί μόνο σε desktop, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί και το σχετικό Android App.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*