Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nortec σταθερός χορηγός της ΕΛΕΠΑΠ

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 9:30 π.μ, επισκέφτηκαν το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, οι εκπρόσωποι της εταιρίας Nortec Multimedia A.E, κ.κ. Ειρήνη Κοζαδίνου, Ιωάννης Τσούμος και Μανώλης Τσακάλης. Η Nortec Multimedia A.E, από τους σταθερούς χορηγούς της ΕΛΕΠΑΠ, βρίσκεται στο πλάι των παιδιών της Ιδρύματος, συμμετέχοντας και στο Πρόγραμμα: «Υιοθεσία Παιδιών σε Ανάγκη» για πάνω από τρεις συνεχόμενες χρονιές. Στo πλαίσιo των εορτών των Χριστουγέννων, η Nortec, μέσα από μια διαδραστική ενέργεια στο The Mall Athens κάλεσε μικρούς και μεγάλους να παίξουν με τους ήρωες της Nintendo, να διαγωνιστούν και προσφέροντας €1 να δώσουν ώθηση στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.



Την ενέργεια που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, προώθησαν και τα καταστήματα Public και Γερμανός. Οι εκπρόσωποι της Nortec Multimedia A.E, κατά την επίσκεψή τους, κατέθεσαν οικονομική δωρεά, αποτέλεσμα της επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Nintendo, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και να ενημερωθούν για τα προγράμματα αποκατάστασης που εφαρμόζει. Η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κα Ηρώ Κόβα και η Γενική Γραμματέας κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη, μαζί με μέλη του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την συνεχή στήριξή τους, τους πρόσφεραν τιμητική, αναμνηστική πλακέτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*