Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014

Όπως επιβεβαίωσε η Sony μέσα από σχετικό δελτίο Τύπου, η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 αναμένεται να «απογειώσει» την ποιότητα της εικόνας, προσφέροντας εμπειρία 4K σε όλους τους φιλάθλους που θα «συλλαμβάνει» και την παραμικρή φάση των αγώνων του θεσμού. Συγκεκριμένα, για την επίτευξη αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, η Sony μετέφερε στην Βραζιλία (με 47 πτήσεις) 4.500 τόνους μηχανημάτων και εξοπλισμού σε κάθε πτήση, περισσότερους από 280 ανθρώπους-προσωπικό και τεχνικούς από την εταιρεία, καλύπτοντας 12 διαφορετικά μέρη και περισσότερα από 50.000 μίλια.



Η κάθε μια από τις 300 κάμερες της Sony που θα χρησιμοποιηθούν, επιπλέον των εξονυχιστικών δοκιμών για την ετοιμότητά τους, θα χρειαστεί να αλλάξουν το μαγνητικό τους πεδίο, όταν φτάσουν στην Βραζιλία, στην άλλη πλευρά του Ισημερινού. Για την ικανοποίηση των φιλάθλων, η Sony στήνει σε 90 λεπτά, κάμερες για 37 σταθερά πλάνα σε κάθε αγώνα, ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά θα τραβηχτούν πάνω από 2.500 ώρες στιγμιότυπων και αγώνων, ικανά να προβάλλονται για 7 χρόνια από όλα τα κανάλια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*