Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Firefox σταματά σύντομα το auto-play των videos

*
Η Mozilla ανακοίνωσε ότι το Firefox web browser θα αρχίσει σύντομα να κάνει mute τα videos που παίζουν αυτόματα όταν ένας χρήστης επισκέπτεται μια σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία μπαίνει στο πλευρών της Google και της Microsoft στην προστασία του χρήστη από ενοχλητικά videos που ξεκινούν χωρίς τη συγκατάθεσή του. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα προστεθεί στην έκδοση Firefox 66 για desktop PCs, ενώ η έκδοση του Android θα αναβαθμιστεί σχετικά στις 19 Μαρτίου. Από εκεί και έπειτα, αν θέλετε να δείτε ένα video που προσφέρεται σε μια σελίδα, θα πρέπει να πατήσετε κάποιο πλήκτρο και να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Για όσους τώρα δεν ενοχλούνται και θέλουν να συνεχίσουν να…απολαμβάνουν το auto play, ο Firefox θα έχει μια σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*