Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Hazel: H Razer παρουσίασε την πρώτη της μάσκα Ν95 με RGB χρωματισμούς (video)

*
Στο πλαίσιο του CES 2021, η Razer παρουσίασε το Project Hazel, την πρώτη της μάσκα Ν95 που έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και -φυσικά- RGB χρωματισμούς. Πρόκειται για ένα concept design που είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, διάφανο στο μπροστινό του τμήμα για να μπορεί κανείς να «διαβάσει» τα χείλη του χρήστη και τις αντιδράσεις του προσώπου του. Μιας και δεν μιλάμε ακόμη για ένα τελικό προϊόν, δεν υπάρχει τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ αν πρόκειται να βγει στην αγορά, εννοείται πως θα πρέπει να πάρει άδεια και από τους σχετικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Στο σχεδιασμό της μάσκας συμμετείχαν γιατροί και επιστήμονες, με στόχο να προστατευτούν οι χρήστες από τον κορονοϊό και όχι μόνο. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video για το πως δουλεύει και πως μοιάζει το Project Hazel, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*