Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UEFA και PlayStation ανανεώνουν τη συνεργασία τους για το UEFA Champions League

*
UEFA και Sony ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για το UEFA Champions League. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή αποκάλυψε πως η χορηγία του PlayStation στους αγώνες της κορυφαίες διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων σε επίπεδο συλλόγων θα συνεχιστεί και για τη νέα σεζόν, δηλαδή από το 2021 έως και το 2024. Η σχέση των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από το 1997 και θα περιλαμβάνει από τη νέα σεζόν και τα UEFA Super Cup, UEFA Youth League και UEFA Futsal Champions League. Το PlayStation θα παρουσιάζει στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας το βραβείο για τον παίκτη του αγώνα και τον παίκτη της εβδομάδας, τα οποία και θα προβάλλονται μέσα από τα social media της UEFA και των αντίστοιχων διοργανώσεων. Ταυτόχρονα, το PlayStation θα συνεχίσει να υποστηρίζει το UEFA Champions League Gaming Hub με τα UCL Fantasy και Predictor games που είναι διαθέσιμα σε mobile και desktop. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί για τη νέα τριετία του UEFA Champions League οι χορηγίες με τις Heineken, PepsiCo, Mastercard, Gazprom, FedEx και Just-Eat Takeaway.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*