Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

What’s Up Funlabs το Σάββατο 4 Απριλίου

Τα WHAT’S Up Funlabs επιστρέφουν και αυτή τη φορά φέρνουν ένα συναρπαστικό Gaming Workshop. Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη gaming έρχεται το Σάββατο 4 Απριλίου στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι στη 1 το μεσημέρι, με 2 μεγάλα τουρνουά στα Pro Evolution Soccer 2015 και Call of Duty Advanced Warfare που θα σας καλέσουν να αποδείξετε ότι είσαστε οι καλύτεροι! Ακόμη, θα υπάρχει live Overclocking stage με τους Έλληνες Πρωταθλητές να δοκιμάζουν επεξεργαστές και κάρτες γραφικών με ψύξη υγρού αζώτου καθώς και Case Modding stage με πανέμορφα PCs. Στο χώρο θα βρεθεί και η ομάδα των CosplayCorp με πέντε παρουσίες για να βγάλετε φωτογραφίες με πασίγνωστους πρωταγωνιστές από games και comics. Παρουσιαστές του event θα είναι ο Δημήτρης Καρέτσος και η Μαντώ Γαστεράτου.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bluejay
    • Πως θα μάθουμε σε ποια κονσολα και ποιοι ακριβως θα είναι οι κανόνες για το τουρνουα call of duty? Θα είναι σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο?

    • JohnTehGreek
    • @bluejay

      Οι κονσόλες θα είναι Xbox one για CoD και ps4 για PES

      Το τουρνουά θα είναι σε ατομικό επίπεδο!

      Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να πάρω μέρος ενώ έχω σύνδεση vodafone

*