Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξάνεται η τιμή του Apple TV+ και άλλων συνδρομητικών υπηρεσιών της Apple

*
Η Apple πρόκειται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητικών της υπηρεσιών. Το Apple TV+ από €6,99/μήνα θα ανέβει στα €9,99/μήνα. Πρόκειται για την δεύτερη αύξηση μέσα σε ένα έτος, όταν από €4,99 πήγε στα €6,99, δηλαδή μιλάμε για διπλασίασμό της τιμής. Οι συνδρομητές του Apple Arcade θα κληθούν να πληρώνουν στο εξής €6,99/μήνα από €4,99 που είναι η τιμή η οποία ισχύει ως τώρα και είναι η πρώτη αύξηση από το 2019 που λανσαρίστηκε η υπηρεσία.

Από εκεί και πέρα, πιο βαθιά το χέρισ την τσέπη θα βάζουν στο εξής οι χρήστες του Apple One, που περιλαμβάνει το iCloud+, το Apple TV+, το Apple Music και το Apple Arcade. Το πακέτο για έναν χρήστη θα πάει από τα €16,95/μήνα στα €19,95/μήνα. Το οικογενειακό πλάνο (200 GB στο iCloud, ως πέντε χρήστες) θα αυξηθεί από €22,95/μήνα σε €25,95/μήνα και τέλος το Premium (2 TB iCloud, Fitness+) από €31,95/μήνα αυξάνεται στα €34,95/μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*