Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το gadget μετατρέπει το Game Boy σε ραδιόφωνο! (video)

*
Μπορεί το Game Boy να έκλεισε πρόσφατα τα 30 χρόνια του στην αγορά, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βρίσκουν τρόπους για νέες λειτουργίες. Ένα ειδικό cartridge παρουσιάστηκε πρόσφατα από την ομάδα του Orangeglo και με τη χρήση του, η θρυλική φορητή κονσόλα μπορεί να γίνει ραδιοφωνικός δέκτης που συντονίζεται στα FM και μεταδίδει μουσική από το ηχείο. Το cartridge έρχεται με μία εσωτερική κεραία που χρησιμοποιείται όταν δεν έχει τοποθετηθεί κάποιο ακουστικό στην υποδοχή jack 3.5mm της συσκευής.

Το Orange FM Cartridge είναι συμβατό με το original Game Boy, αλλά και με τα Game Boy Pocket και Game Boy Color. Δεν είναι συμβατό με το Game Boy Advance ή το Analogue Pocket. Αν έχετε ένα λειτουργικό Game Boy και σας ενδιαφέρει η ιδέα, μπορείτε να παραγγείλετε το ειδικό αυτό cartridge από εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*