Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Δεκέμβριο του 2023 το κόμικ του Life is Strange: True Colors

*
Συνεχίζεται η ιστορία ενός εκ των endings του Life is Strange: True Colors με το νέο κόμικ Life is Strange: Forget-Me-Not που θα λανσαριστεί τον Δεκέμβριο του 2023. Στο πρώτο τεύχος η ιστορία ξεκινάει ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του True Colors. Η συλλογή τεσσάρων τευχών της σειράς θα γίνει διαθέσιμη τον Ιούνιου του 2024.

Αν δεν έχετε παίξει το Life is Strange: True Colors διαβάστε παρακάτω με προσοχή καθώς ακολουθούν spoilers για τα μονοπάτια που μπορεί να επιλέξει η Alex Chen μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Στο τέλος του True Colors, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν να μείνουν στη πόλη Haven ή να φύγουν μόνοι τους ή με ένα love interest της Alex. To Forget-Me-Not συνεχίζει με την επιλογή όπου η Alex φεύγει από την πόλη μαζί με την Steph. Αφού βρίσκονται μαζί σε περιοδεία με την μπάντα τους βρίσκουν στο δρόμο την Lily που έχει τα δικά της προβλήματα και δυνάμεις.

Το σενάριο του κόμικ γράφεται από την ταλαντούχα Zoe Thorogood και ζωγραφίζεται από τις Claudia Loenardi και Andrea Izzo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*