Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook: Οικονομικές απώλειες για πρώτη φορά στην ιστορία του

*
Μετά από μια δεκαετία συνεχούς ανάπτυξης, το Facebook καταγράφει απώλειες. Το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού του έτους, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε μείωση της τάξης του 1% πέφτοντας στα $28,8 δισ. και η πρόβλεψη για το τρίτο τρίμηνο είναι ότι η ανάπτυξη θα μειωθεί ακόμα περισσότερο. Τα συνολικά κέρδη για τη μητρική του εταιρεία, Meta, μειώθηκαν κατά 36% και έφτασαν τα $6,7 δισ. Απώλειες $2,8 δισ. και για το τμήμα Reality Labs που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία του metaverse που ονειρεύεται ο Mark Zuckerberg.

Παρά τη μείωση των εσόδων της Meta, οι καθημερινοί χρήστες του Facebook αυξήθηκαν κατά 3% φτάνοντας τους 1,97 δισ. αντιστρέφοντας την ανησυχητική για την εταιρεία μείσή τους που παρατηρήθηκε στα τέλη του 2021. Σύμφωνα με τη Meta, 2,88 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τα Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 4% από έτος σε έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*