Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple έλαβε $20 δισ. για να παραμείνει η μηχανή αναζήτησης της Google ως προεπιλογή στις συσκευές της

*
Η Google συνεχίζει να δαπανά δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου η μηχανή αναζήτησής της να παραμείνει η προεπιλεγμένη στις συσκευές της Apple. Νομικά έγγραφα που σχετίζονται με μια συνεχιζόμενη αντιμονοπωλιακή διαμάχη εναντίον της Alphabet από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν ότι ο διαφημιστικός κολοσσός πλήρωσε στην Apple $20 δισ. το 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Bloomberg σημειώνει πως το ποσό των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν αναφέρθηκε στις καταθέσεις της Google ή της Apple, καθώς αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από καταθέσεις του Ανώτερου Αντιπροέδρου Υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue. Δεν είναι μυστικό ότι ο τιτάνας της τεχνολογίας αξιοποιεί το πλεονέκτημα της ρευστότητας για να έχει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του, όπως η Microsoft, για να κυριαρχήσει στην αγορά των μηχανών αναζήτησης.


Το ποσό που προσφέρει η Google στην Apple αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των ετήσιων λειτουργικών εσόδων της δεύτερης και σημαντικό λόγο για να μην προχωρήσει στην ανάπτυξη της δικής της μηχανής αναζήτησης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*