Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ευρώπη «στριμώχνει» Pornhub, XVideos και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες

*
Με πιο αυστηρούς κανόνες θα πρέπει να λειτουργούν πλατφόρμες όπως τα Pornhub και XVideos εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι γνωστές πλατφόρμες με περιεχόμενο για ενήλικες θα πρέπει να υπαχθούν στο πιο αυστηρό πλαίσιο του νόμου περί ψηφιακών υπηρεσιών (DSA) μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο νόμος ορίζει ότι οι πλατφόρμες θα πρέπει να εξασφαλίζουν συγκεκριμένες συνθήκες για τους χρήστες, να βεβαιώνονται ότι το υλικό τους καταλήγει σε ενήλικο κοινό, να καταπολεμούν το παράνομο περιεχόμενο, να έχουν ελεγχόμενο σύστημα προτάσεων κτλ.


Ο νόμος αυτός έχει τεθεί σε ισχύ στην Ευρώπη από τις 17 Φεβρουαρίου του 2024 και ισχύει ανεξαιρέτως για όλα αυτά τα sites. Για όσες δεν εφαρμόσουν τα συγκεκριμένα μέτρα, υπάρχει ενδεχόμενο προστίμου που μπορεί να φτάνει έως και το 6% του συνολικού τους τζίρου από τη δραστηριότητα σε όλο τον πλανήτη! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*