Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος έφτιαξε παιχνίδι Fallout στο Excel για να παίζετε στη δουλειά!

*
Το Excel μπορεί να φαντάζει το πλέον βαρετό πρόγραμμα για όσους δεν το χρησιμοποιούν για δουλειά, αλλά βοήθησε κάποιον να φτιάξει ένα παιχνίδι Fallout για να μην βαριέστε στο γραφείο! Όπως μαρτυρά ο ίδιος, πρόκειται για ένα RPG που είναι βασισμένο στο γνωστό franchise, με το τέλος του κόσμου να πρωταγωνιστεί. O δημιουργός του είναι ο YouTuber “Dynamic Pear”, ο οποίος παρουσίασε και ένα γρήγορο tutorial για το πως μπορείτε να παίξετε.



Το παιχνίδι έχει δύο τομείς, το κομμάτι του mapping και το κομμάτι της εξερεύνησης και των αποστολών και το κομμάτι της μάχης και μπορείτε να κινηθείτε σε διάφορες περιοχές. Αναλυτικές οδηγίες για το πως θα παίξετε και πως θα κατεβάσετε τα σχετικά αρχεία θα βρείτε στο ειδικό site που έφτιαξε και βρίσκεται εδώ.



Το Fallout είναι βασισμένο στην ιστορία ενός post-apocalyptic κόσμου που προκύπτει μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο. Η πρώτη του έκδοση βγήκε το 1997 για Mac και PC με Windows και MS-DOS και βασίστηκε στις ιδέες του Wasteland, ενός videogame που κυκλοφόρησε το 1988. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*