Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες δοκιμές του Facebook επιτρέπουν σε χρήστες να έχουν μέχρι πέντε διαφορετικά προφίλ

*
Το Facebook θα επιτρέψει σε κάποιους χρήστες να έχουν πολλαπλά προφίλ ως μέρος δοκιμής, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Αυτό αποδεικνύει μεγάλη αλλαγή στρατηγικής για την Meta, η οποία ψάχνει νέους τρόπους να ενθαρρύνει τους χρήστες να μείνουν στην πλατφόρμα της.

Ως μέρος της δοκιμής, κάποιοι χρήστες του Facebook θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μέχρι τέσσερα επιπλέον προφίλ, δεμένα στο κεντρικό τους. Η ιδέα είναι διαφορετικά προφίλ να μπορούν να χρησιμοποιηθούν το καθένα για τον σκοπό του: ένα για φίλους, ένα για συνεργάτες και άλλα για αλληλεπίδραση με groups και influencers. Οι χρήστες θα έχουν ουσιαστικά ένα προφίλ, αλλά θα μπορούν να εναλλάσονται μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών με μερικά κλικς.


Όλα τα προφίλ θα είναι υπόλογα στις πολιτικές του Facebook, ενώ παραβιάσεις ενός προφίλ θα επηρεάζουν ολόκληρο τον λογαριασμό σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της εταιρείας, Leonard Lam.

“Προκειμένου να βοηθήσουμε τους χρήστες μας να διαχωρίσουν την εμπειρία τους βασισμένη σε ενδιαφέρονται και διαπροσωπικές σχέσεις, δοκιμάζουμε έναν τρόπο για να μπορούν να έχουν παραπάνω από ένα προφίλ δεμένο με ένα Facebook account. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Facebook πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί τους κανόνες”.

Οι χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν αυτή την δυνατότητα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουν το αληθινό τους όνομα για προβολή, αρκεί το nickname να μην παραβιάζει τους κανόνες της πλατφόρμας και να μην περιέχει νούμερα και ειδικούς χαρακτήρες. Ο κανόνας του Facebook που δεσμέυει τους ιδιοκτήτες των account να χρησιμοποιήσουν το αληθινό τους όνομα έχει συζητηθεί αρνητικά εδώ και πολλά χρόνια και προκάλεσε νομικές κινήσεις κατά της εταιρείας στην Γερμανία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*