Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk τοποθετήθηκε και για τα ελληνικά πρωινάδικα!

*
Ο Elon Musk μπορεί να είναι πολυάσχολος, αλλά όπως φαίνεται έχει άποψη και για τα ελληνικά πρωινάδικα! Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος της Tesla και του X/Twitter τοποθετήθηκε σχετικά με μια ενότητα παλαιότερης πρωινής εκπομπής με την Ελένη Τσολάκη να λέει τον καιρό.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρακάτω ανάρτηση από έναν χρήστη, θέλοντας να συγκρίνει το πόσο ξενέρωτα λέει κανείς τον καιρό στη γερμανική τηλεόραση και πόσο χαρούμενα στην Ελλάδα. Από το πουθενά, ο Elon Musk απάντησε και δήλωσε πως αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα.




Οι χρήστες που παρακολούθησαν αυτήν την… παρανοϊκή κουβέντα απάντησαν στον Musk ότι αυτό είναι ένα απόσπασμα από τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα της Ελένης Τσολάκη στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και πως δεν είναι έτσι η τυπική παρουσίαση του καιρού στη χώρα μας.

Το πιο «ό,τι να ‘ναι» comment ήρθε βέβαια από χρήστη που με αφορμή το θέμα δήλωσε ενθουσιασμένος από την επίσκεψη… στα αρχαία ερείπια της Δήλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*