Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Geohot σταμάτησε τη συνεργασία του με το Twitter

*
O George Hotz, γνωστός ως ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να ξεκλειδώσε ένα iPhone αλλά και λόγω του jailbreak του PS3, τον οποίο ίσως γνωρίζετε και με το ψευδώνυμο "Geohot", δεν συνεργάζεται πλέον με το Twitter.

"Εκτιμώ την ευκαιρία, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι που να έχει αντίκτυπο", έγραψε.


Στις 16 Νοεμβρίου έγινε πρόταση στον Hotz να ενταχθεί στην ομάδα του Twitter, αφότου δήλωσε την υποστήριξή του στα λόγια του CEO Elon Musk, ότι η εταιρεία θα πρέπει να είναι απόλυτα σκληροπυρηνική.

"Με αυτή τη στάση δημιουργείς απίστευτα πράγματα", έγραψε στο Twitter ο Hotz, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της startup Comma AI τον Οκτώβριο. "Ας φύγουν όλοι όσοι δεν επιθυμούν το μεγαλείο". Απαντώντας σε ένα tweet που τον κορόιδευε, ο Hotz είπε ότι "ήταν έτοιμος να κάνει πράξη τα όσα λέει", με μια συνεργασία 12 εβδομάδων με το Twitter στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Μασκ απάντησε, "ας μιλήσουμε".

Δυο μέρες αργότερα, ο Hotz ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με το Twitter. Τρεις ημέρες μετά ενημέρωσε ότι του είχαν ανατεθεί δύο πράγματα και όντως είχε περιθώριο 12 εβδομάδων για να τα ολοκληρώσει. Το πρώτο ήταν η αναζήτηση στο Twitter και το δεύτερο το popup που μπορεί να έβλεπαν οι χρήστες όταν έκαναν scroll στην πλατφόρμα όταν δεν ήταν συνδεδεμένοι. Κανείς δεν ξέρει την πρόοδο που πιθανό να σημείωσε.

Τις τελευταίες μέρες, ο Hotz είχε δώσει ενδείξεις ότι πιθανό να διέκοπτε τη συνεργασία. Δημοσίευσε μια δημοσκόπηση σχετικά με την απασχόλησή του στο Twitter, όπου οι χρήστες ψήφισαν μην παραιτηθεί και αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε να "έχει μόνιμο αντίκτυπο" στην εταιρεία. Ήταν επίσης δυσαρεστημένος με τη βραχύβια πολιτική του Twitter που απαγόρευε τα links στο Instagram. Ωστόσο, παρόλο που φεύγει νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, ο Hotz "εξακολουθεί να προσπαθεί για την επιτυχία του Twitter 2.0", είπε το βράδυ της Τρίτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*