Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε στα εγκαίνια του Super Nintendo World Hollywood (video)

Ο δημιουργός του Super Mario, Shigeru Miyamoto, εμφανίστηκε στη σκηνή της εκδήλωσης των εγκαινίων του Super Nintendo World Hollywood. Πρόκειται για το πρώτο Nintendo World που ανοίγει στις Η.Π.Α., διαθέτοντας δικό του Mario Kart ride μέσα στο Bowser’s Castle, το Toadstool Café και το κατάστημα merchandise 1-Up Factory.

Ο Miyamoto δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ανάπτυξη του συγκεκριμένου project, στόχος της Nintendo ήταν να δημιουργήσει ένα πραγματικό Mushroom Kingdom που να απευθύνεται σε fans όλων των ηλικιών. Στη συνέχεια, εκδήλωσε τη βεβαιότητά του πως το Nintendo World στο Universal Studios Hollywood θα χαρίσει μοναδικές εμπειρίες σε ακόμα περισσότερο κόσμο.


Οι επισκέπτες του Super Nintendo World Hollywood μπορούν να προμηθευτούν Power-Up Bands, με τα οποία συμμετέχουν σε αλληλεπιδραστικά παιχνίδια που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πάρκου. Χάρη στην εφαρμογή της Universal Studios για smartphones, μπορούν να καταγράψουν το σκορ τους σε όλα τα παιχνίδια.

Αντίθετα με το Nintendo World της Ιαπωνίας, το πάρκο που άνοιξε στο Hollywood δεν περιέχει το Yoshi’s Adventure ride. Στο μέλλον, η Nintendo σχεδιάζει ένα expansion με θέμα τον κόσμο του Donkey Kong για το Nintendo World στην Ιαπωνία.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε ολόκληρο το livestream από την εκδήλωση για τα εγκαίνια του Super Nintendo World Hollywood. Ο Shigeru Miyamoto εμφανίζεται στο 23ο λεπτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*