Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιάστηκαν στη φάκα ληστές που είχαν αποψιλώσει καταστήματα από συλλεκτικά LEGO sets

*
Οι πολίτες του Los Angeles μπορούν να είναι ήσυχοι, καθώς εξαρθρώθηκε εγκληματική σπείρα που άνοιγε καταστήματα λιανικής με σκοπό να τροφορδοτήσει τη μαύρη αγορά των LEGO kits. Σύμφωνα με ανακοίνωση της California Highway Patrol (CHP), τις προηγούμενες μέρες συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με την κατηγορίας της κλοπής LEGO sets αξίας περίπου $300.000. Η συμμορία είχε ρημάξει καταστήματα των αλυσίδων Target, Home Depot και Lowe’s αδειάζοντας το απόθεμα που είχαν σε LEGO sets, τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν στη μαύρη αγορά.

A picture of a Porsche 911 Lego set.


Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η CHP παρουσιάζεται η λεία των δραστών, που περιλαμβάνει πακέτα του Millennium Falcon των 921 κομματιών που έχει τιμή $85, του Lord of the Rings Rivendell set των $500 που αποτελείται από 6.167 κομμάτια, του Lion Knights’ Castle που κοστίζει $400 και του Porsche 911 set των $170 που έχει 1.458 τουβλάκια.

An image of stolen Star Wars Lego kits.

Τα LEGO sets είναι συλλεκτικά αντικείμενα, οπότε είναι πολύ φυσικό να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον κλεπταποδόχων, που τα πουλάνε στη συνέχεια σε τιμές πολύ υψηλότερες από αυτές στα καταστήματα λιανικής.

A picture of stolen Lego sets, including the Lord of the Rings Rivendell set.

Εικόνες: California Highway Patrol 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*