Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πότε έρχεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi SU7 στην Ελλάδα;

*
Η Xiaomi μπαίνει δυναμικά σε άλλη μια αγορά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Xiaomi SU7 και έχουμε πλέον επίσημη τοποθέτηση για το πότε το αναμένουμε στην Ελλάδα. Η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη, επιβεβαίωσε στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ότι η εταιρεία της θα μπει στο χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων εντός των επόμενων ετών.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Deasy και του συναδέλφου Φανούρη Δρακάκη, η εταιρεία θα δοκιμάσει το μοντέλο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, με τις προ-παραγγελίες του να φτάνουν τις 90 χιλιάδες σε μόλις 24 ώρες. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Quest, κ. Θεόδωρος Φέσσας, ανέφερε πως η οργανωμένη πώληση των Xiaomi SU7 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη τριετία, με ορίζοντα το 2027, κυρίως λόγω της τεράστιας ζήτησης στις αγορές του εξωτερικού.


Το κορυφαίο μοντέλο Xiaomi SU7 έχει οριστεί στην αγορά της Κίνας στα 38.400 ευρώ, ενώ η βασική έκδοση με τα 295 άλογα και την αυτονομία των 700 χιλιομέτρων πωλείται στα 27.700 ευρώ. Η Info Quest τόνισε πως πέραν των οχημάτων θα εγκαταστήσει και ένα ευρύ δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλη τη χώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*