Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το αυθεντικό μηχανικό κεφάλι του διάσημου κινηματογραφικού εξωγήινου Ε.Τ.

*
Ο αυθεντικό μηχανικό κεφάλι του εξωγήινου Ε.Τ. της ομώνυμης ταινίας του Steven Spielberg πουλήθηκε μετά από αρκετά χρόνια σε δημοπρασία. Όπως αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών του Los Angeles που επιμελήθηκε της διαδικασίας, το ποσό που «έπιασε» ήταν 635 χιλιάδες δολάρια.

Το κεφάλι σχεδιάστηκε από τον Carlo Rambaldi που ειδικευόταν σε αυτές τις κατασκευές και αξιοποιήθηκε για όλες τις σκηνές της ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1982. Ο σκελετός του είναι μεταλλικό και το δέρμα στο εξωτερικό του τμήμα έχει σχεδιαστεί από αφρώδες λάτεξ για να μοιάζει ρεαλιστικό στα κοντινά πλάνα.


Η ταινία Ε.Τ. συγκέντρωσε 9 υποψηφιότητες για βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά 4, μεταξύ των οποίων και αυτό για τα καλύτερα οπτικά εφέ. Το κεφάλι πουλήθηκε μαζί με άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της εκδήλωσης Hollywood Legends.

Στα αντικείμενα που κατέληξαν σε χέρια συλλεκτών βρέθηκαν ακόμη και αυθεντικά ραβδιά των ταινιών Harry Poter που πωλήθηκαν από 7 έως και 70  χιλιάδες δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*