Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το Super Nintendo World της Universal Hollywood (video)

Δημοσιεύτηκαν ήδη τα πρώτα media previews για το Super Nintendo World της Universal Hollywood και όπως φαίνεται το θεματικό πάρκο είναι έτοιμο να ξεκινήσει να λειτουργεί από τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και εκπρόσωποι συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να το επισκεφτούν κατόπιν πρόσκλησης και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στο κοινό. Ανάμεσα στις ατραξιόν θα βρίσκονται ένα επαυξημένης πραγματικότητας Mario Kart ride που τοποθετείται στο κάστρο του Bowser, το Toadstool Café και το κατάστημα 1-Up Factory.

Όταν ρωτήθηκε από το Attractions Magazine σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα στο Hollywood park και σε αυτό που άνοιξε στην Ιαπωνία το 2021, ο Jon Corfino, αντιπρόεδρος της Universal Creative υποστήριξει πως για τα χρήματα που θα πληρώσει κάποιος, πρόκειται για την ίδια εμπειρία.


Όσον αφορά το ride του Mario Kart δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Όμως στην Ιαπωνία υπάρχει και ένα Yoshi ride, που δεν θα βρουν οι επισκέπτες του αμερικάνικου πάρκου.

Το Super Nintendo World θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιανουαρίου 2023 για κατόχους του Universal Studios Annual Pass και για το ευρύ κοινό στις 17 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*