Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το Super Nintendo World του Orlando (video + εικόνες)

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες από το Super Nintendo World του Orlando, που παρουσιάζουν την είσοδο του Universal Epic Universe. Πρόκειται για ένα νέο θεματικό πάρκο που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Καλοκαίρι του 2025 και είναι το τέταρτο στο Universal Orlando, μαζί με αυτά των Universal Studios, Islands of Adventure και Volcano Bay.

Το Epic Universe θα αποτελείται από πέντε θεματικούς κόσμους και ο ένας θα είναι ο Super Nintendo World. Οι άλλοι είναι οι: The Wizarding World of Harry Potter: Ministry of Magic, How to Train Your Dragon: Island of Berk, Celestial Park και Dark Universe.

Η πρόεδρος της Universal Creative Molly Murphy δήλωσε: “Θα έχουμε το Super Nintendo World, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε δράση στον κόσμο των Mario, Luigi, Princess Peach και Donkey Kong. Είναι ο πιο διαδραστικός, πολύχρωμος κόσμος που έχουμε δημιουργήσει ποτέ".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*