Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2023 τα εγκαίνια του Super Nintendo World στα Universal Studios Hollywood (video)

Η Universal Studios Hollywood ευελπιστεί ότι, το Super Nintendo World θα θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του 2023. Το θεματικό πάρκο που είναι εμπνευσμένο από παιχνίδια της Nintendo, χτίζεται εντός του υπάρχοντος των Universal Studios στην California. Θα περιλαμβάνει rides, παιχνίδια αλλά και ένα εκπληκτικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα Super Mario video game franchise. Συμφωνα με την ιστοσελίδα WDWNT της Disney Parks, τη στιγμή αυτή βρίσκεται υπό κατασκευή το κάστρο του Bowser.

Επιπλέον, δημοσεύτηκε ένα sneak preview για το Mario Kart: Bowser’s Challenge, όπου οι παίκτες θα συλλέγουν νομίσματα και θα εκτοξεύουν shells, για να νικήσουν την Team Bowser. Οι riders θα φοράνε καπέλα του Mario και ειδικά γυαλία AR, ενώ σε κάθε Kart θα βρίσκονται ως τέσσερα άτομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*