Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Φεβρουάριο του ’23 τα εγκαίνια του Super Nintendo World των Η.Π.Α.

*
Το Super Nintendo World του Universal Studios Hollywood, στο Los Angeles της Καλιφόρνια, θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.

Το πρώτο Nintendo World των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής θα διαθέτει ένα αποκλειστικό AR Mario Kart ride, που θα περνά μέσα από το κάστρο του Bowser. Στους χώρους του θα υπάρχει και το καφέ - εστιατόριο Toadstool Café, καθώς και το 1-UP Factory, ένα κατάστημα για συλλεκτικό merchandise του θεματικού πάρκου. Επίσης, σε αντίθεση με το ιαπωνικό Nintendo World που άνοιξε στις αρχές του 2021, δεν θα περιέχει το Yoshi’s Adventure ride.


Η Σιγκαπούρη και η Florida είναι οι περιοχές στις οποίες αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα πάρκα Nintendo World, αν και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ιδιαίτερα σύντομα. Όσο για το ιαπωνικό Nintendo World, η Nintendo έχει επιβεβαιώσει την προσθήκη ενός expansion με θέμα τον Donkey Kong, που θα συμπεριλαμβάνει το αντίστοιχο rollercoaster.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*